2024. április 16. - Csongor

Új szupergrup indul turnéra

Régi rockzenészek alkotta új formáció, igazi hazai szupergrup, a Mobilmánia kezdi meg turnéját a napokban. Az együttes tagja Vikidál Gyula, Tunyogi Péter és Rudán Joe, a P-Mobil együttes régebbi és közelmúltbeli énekesei, valamint az ugyancsak egykori "mo
2008. május 16. péntek 09:01 - Hírextra
Ezek az énekesek és zenészek évtizedeken át meghatározták a P.Mobil hangját: Zeffer András eredetileg közös koncertet tervezett saját zenekarával és a Mobilosokkal. Az elgondolást végül módosították bővítették, így megszülethetett az új zenekar terve.

A koncertek május 23-án indulnak Székesfehérvárról, a Feen klubból. A zenészek környezetéből származó információk szerint a bemutatkozó MobilMánia-koncert a RockBand fellépésével indul, majd csatlakoznak hozzá a P-Mobil egykori énekesei.

A koncerten olyan rock-örökzöldek hangzanak majd el a P-Mobil történetének különböző időszakaiból mint a Kétforintos dal, a Menj tovább, a Főnix, a Mobilizmo, a Rocktóber, a Zöld, a bíbor és a fekete, a Honfoglalás és mások. Ismerve a rajongókat, a Honfoglalás ígérkezik a háromórás koncert csúcspontjának.

Az új együttes zenészei remélik, hogy a koncertjeiken sokan lesznek a régi rajongók közül, akik feltehetőleg már gyerekeiket is magukkal viszik - olvasható közleményükben.

A koncertszervezők részéről igen nagy az érdeklődés, de a zenészek egyéb elfoglaltsága miatt idén csak 20-25 koncertet vállal a MobilMánia formáció. Zeffer András kijelentette: reményeik szerint jövőre nagyobb sebességre kapcsolhatnak és eljuthatnak minden olyan nevezetes helyszínre, ahol elmúlt 30 év alatt emlékezetes koncerteket tartottak.

Ami a további terveket illeti, biztosan ott lesz a zenekar a Sziget Fesztivál mínusz egyedik napján a Magyar Dal Ünnepén és biztos, hogy a MobilMánia október 21-én a Budapest Sportarénában ad koncertet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását