2024. április 27. - Zita

Három új szakállamtitkár lesz

Négy posztra három új szakállamtitkárt nevez ki május 1-jétől a miniszterelnök -jelentette be Budai Bernadett kormányszóvivő keddi budapesti tájékoztatóján. Megint elhangzott, Kisfaludy Zoltán személyügyi államtitkár a miniszterelnök kabinetfőnökének hely
2008. április 29. kedd 18:39 - Hírextra

Helyére Makszin Péter kerül, aki jelenleg a személyügyi államtitkárság jövedelem- és juttatási rendszer fejlesztési programiroda vezetője. Banai Károly, aki eddig kül- és biztonságpolitikai főtanácsadóként dolgozott a miniszterelnök mellett, a terület szakállamtitkáraként folytatja munkáját.

A kormányszóvivő elmondta, hogy Tarcsi Gyula, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium eddigi szakállamtitkára a Miniszterelnöki Hivatal igazgatási szakállamtitkára lesz.

Budai Bernadett az MTI kérdésére közölte: a Fejlesztéspolitikai Irányító Testület államtitkáraival kapcsolatban még nem született döntés.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hétfőn a Magyar Televízióban azt mondta: Németh Imrének és Kolber Istvánnak is szán feladatot, de erről nem árult el több részletet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását