2024. április 24. - György

Erdei címvédésre készül

Tizedszer próbálja megvédeni a Boxvilágszervezet félnehézsúlyú övét szombaton Erdei Zsolt. Madár együtt készült Balzsay Károllyal – akinek ez lesz az első interkontinentális címvédése. Szujó Zoltán nemrégiben Hamburgban járt a bajnokoknál, és nemcsa
2008. április 25. péntek 10:08 - Hírextra
Erdei Zsolt olyan arcát mutatta meg, amelyet valószínűleg szombaton ellenfele is szívesebben látna. A világbajnokot szerencsére most csak egyetlen férfi tudja legyőzni – mégpedig a saját fia.

Madár együtt készült a szombati címvédésre Balzsay Károllyal, és a két család az edzőtermen kívül is sokat találkozik. Hanna és Viktor pedig láthatóan jól kijönnek egymással

Erdei Zsolt - mint minden rendes apuka – teljesen átalakul, ha a fiáról van szó. Pláne úgy, hogy Viktorkának már most az egyik kedvenc helye az edzőterem. Viktor a kesztyűvel is nagy szerelemben van, ha meglátja, azonnal nekiáll bokszolni. Madár azt viszont nem szeretné, ha fia követné őt a ringben. Viktor tévét sem néz és szülei egyelőre a bokszmeccsekre sem viszik el. A kisfiú a papát boxolni csak az edzőtermekben és fotókon látta.

- Nálam ez ki van zárva. Nem akarom, hogy ott legyen és szerintem Karcsi sem lesz olyan bolond. Ha az ember az arcára esik, nem akarja, hogy a gyereke ezt megérje.

Balzsay Hanna is csak addig lehet ott papája meccsein, amíg nem érti, hogy mi is történik a ringben. Karesz azt szeretné, ha lánya akkor szembesülne azzal, hogy ő bokszoló, amikor már érti a sport lényegét.

Szombaton este mindkét boxoló a bajnoki címért száll majd ringbe, de bármi is történjék, gyermekeik szemében mindig ők leszenek a legjobbak...
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását