2024. április 16. - Csongor

Madár a szülinapján boxol

Az eredetileg tervezett április 26-i időpont helyett május 31-én, azaz 34. születésnapján, Oberhausenben védheti meg legközelebb címét Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka.
2008. február 26. kedd 18:07 - Hírextra

A vb-övét eddig kilencszer megvédő klasszis az MTI-nek elmondta, tudomása szerint Ruszlan Csagajev, a Boksz Világszövetség (WBA) nehézsúlyú világbajnoka miatt változtatták meg mérkőzésének időpontját. Az üzbég öklözőnek ugyanis a május 31-i címvédés már késő lenne, így ő lesz az április 26-i gála főszereplője.

"Nem dobott fel nagyon a változás, de ez van. Öt héttel csúszik a meccs, ami azt jelenti, hogy ki sem kellett volna még jönnöm Németországba" - nyilatkozta Erdei. "Most elmegyünk majd két hét edzőtáborba, aztán valószínűleg kapok két hét pihenőt. Azt követően majd itt edzünk, Hamburgban."
A világbajnok bokszoló ellenfele még nem ismert.

Erdei tudomása szerint Balzsay Károly, a WBO nagyközépsúlyú interkontinentális bajnoka is Oberhausenben védhet címet legközelebb, igaz, ő előtte, április elején egy felhozó meccset is vív.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását