2024. április 25. - Márk

Madár április végén bokszolhat legközelebb

A Boksz Világszervezet (WBO) négy éve regnáló félnehézsúlyú világbajnoka, Erdei "Madár" Zsolt legközelebb várhatóan csak április végén fog kötelek közé lépni.
2008. január 16. szerda 11:00 - Hírextra

A hírt közzétevő profibox.hu ugyanakkor részletekkel még nem szolgált, hogy pontosan hol és ki ellen mérkőzik a magyar klasszis.

Erdei egy szerdai nyilatkozatában elmondta, hogy a múlt héten már elkezdte az edzéseket, de egy influenza jellegű megbetegedés miatt újabb pihenőre kényszerült, és csak néhány nap múlva folytatja a felkészülést. A 33 éves bokszoló hozzátette, hogy nem konkrét edzésterv alapján végzi a tréningeket, egyelőre csak önszorgalomból gyakorol nem titkoltan azért is, mert néhány kilót felszedett a karácsonyi ünnepek alatt.

A következő fellépésével kapcsolatban az eddigi mind a 28 mérkőzését megnyerő világbajnok beszámolt arról, hogy várhatóan április végén hívják legközelebb szorítóba, de többet nem tudott mondani. Így nem tudni még, hogy létrejön-e a promótere által ígért "nagy mérkőzés", vagy "csak" egy újabb címvédő összecsapáson bizonyíthat.

Erdei november 24-én bokszolt utoljára, amikor a panamai Tito Mendozát győzte le pontozással. A drezdai mérkőzésen kilencedszer védte meg 2004-ben megszerzett világbajnoki övét.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását