2023. június 2. - Kármen, Anita

Erdei kemény boxot vár

Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka bízik benne, hogy szombati drezdai címvédő mérkőzésén ellenfele, az amerikai DeAndrey Abron támadóbb szellemben bokszol majd, mint legutóbbi riválisa tette.
2008. április 17. csütörtök 07:10 - Hírextra
"Abron egy újabb magasabb kihívó, és remélem, hogy Mendozánál többet fog a támadásokkal foglalkozni" - mondta csapata, az Universum sajtótájékoztatóján Erdei. "Ha ez történik, nem lehet semmi probléma, hiába magasabb nálam."

Erdei a monokli.com beszámolója szerint elmondta, szívesen bokszol Drezdában, előző címmeccsét Tito Mendoza ellen is itt nyerte meg.

"Boldog vagyok, hogy visszatérhetek Drezdába, kedvelem ezt a várost, és mi elég babonásak is vagyunk, úgyhogy jó visszatérni oda, ahol korábban egyszer már sikert arattunk."

A magyar ökölvívó hozzátette: súlycsoportjában ő a leggyorsabb, ezért ha pontozás dönt és a harcosságot értékelik, akkor nem kétséges, hogy ő nyer.

Erdei eddig mind a 28 hivatásos mérkőzését megnyerte, Abron mérlege: 15 győzelem és 1 vereség.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását