2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Idén is lesz BalaTone

A tavalyi sikeres debütálás után idén július 23-27 között ismét megrendezik, méghozzá bővülő kínálattal a zánkai BalaTone Fesztivált - tájékoztatta a szervező DeltaFest Kft. sajtófelelőse, Kleman Tímea az MTI-t.
2008. április 24. csütörtök 15:11 - Hírextra
A nyaralást a zenével összekötő fesztiválhoz kiváló helyszínnek bizonyult a zánkai Gyermek És Ifjúsági Centrum, a hajdani úttörőváros, ahová ezen a nyáron a tavalyi 11 ezer vendégnél is többet várnak.
A hazai közönség több korosztályára is építő rendezvényen a tervek szerint négy színpadon 120 produkció zajlik majd, többségében népszerű magyar fellépőkkel. Újdonság lesz, hogy az aktív pihenésre, extrém sportra vágyók nézőként és művelőként is részt vehetnek a FUNDANGO Water Jump nemzetközi versenyen, lesz számukra görkorcsolya- és gördeszka-pálya, strandfoci, és a fesztivál ideje alatt tartják Zánkán a Kona kerékpáros találkozót is.

Ezt a közönséget olyan zenei kínálattal kívánja a fesztivál kiszolgálni, amelyben fellép a Batsteaks, a Wu Tang Clan főnök RZA, a Zion Train, Dj. Vadim, Killa Kela, a Noisia, dj Teebee, a Real MCKenzies, a Cagedbaby, és a Free Form Five is.

Az eseményről bővebb információ a www.balatonefestival.hu internetes oldalon található.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását