2024. április 19. - Emma

Pályázat forgalom-szervezési hiányosságok feltárására

A forgalom-szervezésében tapasztalható hiányosságok lakossági feltárására hirdetett pályázatot a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Baleset-megelőzési Bizottság; a kezdeményezés célja a kultúrált, egyértelmű közúti jelzésekkel kialakított, biztonságos közlekedés
2008. április 3. csütörtök 14:31 - Hírextra
Szabó Zita rendőr főhadnagy tájékoztatása szerint olyan hiányosságok megszüntetésére várják a pályázatokat, mint például jelzőtábla vagy csatornafedél hiánya, táblákat eltakaró lombkorona, sebességkorlátozó jelzőtáblák aktualitása vagy jelzőtáblákkal ellentétes útburkolati jelek megléte. Az autósoktól, motorosoktól, kerékpárosoktól illetve gyalogosoktól szívesen fogadnak javaslatokat új forgalmi rend kialakítására, vagy a már meglévő módosítására.

A pályázatra beküldött észrevételeknek mozgóképen, hagyományos, vagy digitális fényképeken, esetleg rajzban és leírásban a helyszín megjelölésével, javaslatokkal, illetve a pályázó elérhetőségével együtt várja október 10-ig a megyei baleset-megelőzési bizottság.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását