2024. április 20. - Tivadar

Caramel megnőtt

Az énekesről többször is megírták már, hogy különböző gyógykezelésekre jár, ezért a Cool műsorvezetői, Müller Attila és Kinter Oszkár kíváncsian hallgatták Caramel részletes beszámolóját: - Valóban járok kezelésekre. Amolyan masszázs-szerűség, ami elenged
2008. március 25. kedd 06:37 - Hírextra
Porckorong-kopás van a gerincemben, nemrég még műteni is kellett.- tette hozzá. A műtétnek és a kezeléseknek hála, Caramel állapota már sokkal jobb, mint mondta mára teljesen tünetmentes sőt, néhány centit nőtt is. - A sport nagyon hiányzott de most, közel két év kihagyás után újra járok edzésekre! Az énekes ettől függetlenül rendkívül óvatos, hiszen nem szabad túlzottan megerőltetnie a hátát.

Caramel röviden bár, de korábbi szakításáról is beszélt a Cool stúdiójában: - Tanultam az előző kapcsolatomból, erről csak ennyit.

A szakmai jövőjét illetően azt azért elárulta, hogy gőzerővel dolgozik legújabb, sorrendben harmadik albumán, valamint külföldi karriert is fontolgat.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását