2024. április 26. - Ervin

A zenészek nem tudnak olvasni?

A fiúk az iskolai teendőket teljes mértékben össze tudják egyeztetni a sztárélettel. A tinisztárok fáradtan ugyan, de kézségesen válaszoltak Éva és Oszkár kérdéseire.
2008. február 16. szombat 08:45 - Hírextra
Elmondták, hogy az iskolai teendőket teljes mértékben össze tudják egyeztetni a sztárélettel. Szükségük is van rá, mivel többen közülük már főiskolások vagy egyetemisták, de vannak, akik épp felvételi előtt állnak.

Azt is megtudtuk, hogy nagy durránás terveznek: egy teljes iskolai osztály kíséretében elutaznak Skóciába, ahonnan egy új klippel térnek majd haza. A többi meglepetést egyelőre nem árulták el, de ígérik nemsokára felfedik a titkokat.

Ezután nemrégiben kiadott hangoskönyvükről kérdezték a műsorvezetők a srácokat, mivel az együttes két tagja közreműködött a lemez elkészítésében. Itt Éva és Oszkár ötlete nyomán előkerült egy kötet: arra kértük a fiúkat, olvassanak nézőinknek a “Büszkeség és balítélet” című könyvből.

Ekkor szabályos lázadás tort ki a stúdióban. Nem tudni, hogy egyszerűen szégyenlősek a fiatal zenészek vagy éppen valami takargatnivalójuk van olvasás terén, mindenesetre nem tettek eleget kérésünknek, mondván:

- Ez egyáltalán nem fontos!

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását