2024. április 26. - Ervin

Kasza Tibi kérdései

Az énekes egy hónapos thaiföldi nyaralása alatt az önismeretre is időt fordított.A Cool stúdiójában Kasza Tibor elárulta, egyszer már járt Thaiföldön a Crystallal, ekkorra vezethető vissza szenvedélye az ország iránt.
2008. március 15. szombat 11:30 - Hírextra
Akkor sajnos nem volt időm körülnézni - vallotta be, éppen ezért nemrég újra elutazott a trópusi paradicsomba, ezúttal kedvesével, Ancsával.

Teljesen magával ragadta az ázsiai ország, sőt, már tervei is vannak a jövőre nézve:

- Ha visszavonulok lehet, hogy odaköltözök! A Cool műsorvezetőinek, Horváth Évának és Müller Attilának azt is elárulta, hogy mély benyomást tett rá a kint töltött idő, olyannyira, hogy különös gondolatai támadtak: - Át kellett gondolom, vajon boldog vagyok-e!- tette fel a kérdést önmögának, hiszen saját bevallása szerint is túlhajszolja magát.

Ennek a közelmúltban súlyosnak mondható következményei is voltak Tibire nézve, ugyanis pánikbetegsége újra előjött, ráadásul agyvérzés tüneteit mutatva. Nyaralása során sem kerülte el a balszerencse: bár nagyon jól érezték magukat, az utazás utolsó napjaiban a sok napozástól napszúrást kapott, valamint csúnyán leégett. Ettől függetlenül Tibi csupa pozitív szavakkal illette a kedvesével együtt töltött időt:

- Tök jó volt! – összegzett az énekes.

A pihenés után Tibi már nem a szólólemezével foglalkozik, mivel az távollétében is nagyon jó eladási mutatókat produkált. Annál többet dolgozik viszont a Crystal új lemezén. Külföldi terveit sem adta fel: nemsokára újra elutaznak Franciaországba, hogy énekesnőt keressenek sőt, kilátásba került egy spanyolországi Crystal project is.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását