2024. április 26. - Ervin

A tinik kedvence nehezen pasizik

Lola jelenleg Európa legnagyobb könnyűzenei fesztiváljára készülődik, bár mint mondta nem izgul. Szerinte itt már a kijutás is nagy elismerés. Leginkább magát szeretné adni a színpadon, azaz pörgős, vidám és fiatalos szeretne lenni. - Ez vagyok én! - summ
2008. január 29. kedd 07:02 - Hírextra
Ami a felállást illeti, három táncos, valamint a nővére kíséri majd, aki vokálozni fog mögötte. Bár nővére énektanár, ő sosem akart a reflektorfénybe kerülni. Persze húgát szívesen segíti ki a színpadon, ha szükség van rá.

Lola rengeteg díj büszke tulujdonosa. Mindegyik közel áll hozzá, mivel nagyrészt közönségdíjak, ám ő mégis az Aranylemezét emelné ki!



A két műsorvezető, Orosz Barbara és Császár Előd kíváncsi volt a kezdetekre és természetesen a jövőre is. Az énekesnő elárulta, egy kedves tanára segítségével alapozta meg énekesi karrierjét, aki rábeszélte születi, hogy írassák be őt egy színitanodába. Azóta már persze egy teljes csapat dolgozik Lolával. - Mindenki nagyon fontos szerepet játszik a csapatban. Ez a siker titka! - mondta a fiatal énekesnő.

A jövőt tekintve csak annyit árult el, egyelőre nem álmodozik külföldi karrierről. Nagy erőkkel készül a márciusi koncertjére amin többek között egyik legjobb barátnője, Tóth Gabi is feltűnik majd a színpadon. Végül előkerültek a szerelmi életet firtató kérdések is. Lola szerényen ugyan de elmesélte: nem pasizós típus, ráadásul számára ez nehezebb is, mint egy átlagos lánynak. Ő amúgyis csendes, nyugis lány, így nem igazán mer magától ismerkedni. Ettől függetlenül várja a suli végét és a nyarat, hogy végre kibulizza magát, és talán ezen a nyáron a szerelem is rátalál.
Forrás: Cool Star
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását