2024. április 29. - Péter

Az elnök új poszttal búcsúzott

Hivatali idejének utolsó napjaiban új, a kommunikációs stratégiáért és nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatói posztot hozott létre Rudi Zoltán, a Magyar Televízió elnöke - értesült a közmédiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumi elnökségének több t
2008. március 5. szerda 07:55 - Hírextra

Az igazgató posztja egyelőre betöltetlen - mondták el egybehangzóan; többen utaltak arra, hogy az elnök mandátumának éjféli lejárta után - ügyvezetőként - a hétfőn alelnökké kinevezett Medveczky Balázs akár magával Rudival is betöltheti a tisztséget.

Egyikük elmondása szerint kedd esti rendkívüli elnökségi ülésükön részt vett ugyan az ügyvezető, ám őt nem hallgatták meg a kérdésben.

Czeglédi László kuratóriumi elnök, aki délelőtt még arról beszélt, hogy az ügyvezető hatáskörének megszabásáról tárgyalnak majd, a tanácskozás után annyit közölt az MTI érdeklődésére: szerdai, rendes ülésükön tovább foglalkoznak a témával.

Az MTI-nek az MTV kommunikációs irodájának egyetlen illetékesét sem sikerült kedd este megszólaltatnia a témában.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását