2024. május 9. - Gergely

Tarol a Hipervándor

A világban teleportálással össze-vissza ugrabugráló fiatal srác fantasy története alig néhány nappal a premierje után máris meghódította a világ mozibajáróit.
2008. február 20. szerda 07:56 - Hírextra

A Hipervándor című sci-fi főszerepében az Anakin Skywalkerként elhíresült Hayden Christensen tűnik fel hol itt-hol ott, tetszés szerint a Föld bármely pontján, veleszületett teleportáló képességének köszönhetően. Ám egyszer csak kiderül, hogy nincs egyedül ezzel az adománnyal, sőt az is, hogy midig is voltak ilyen képességű emberek, s olyanok is, akik annak szentelik életüket, hogy leszámoljanak velük. A halálos ellenfelet ezúttal Samuel L. Jackson játssza.

A Steven Gould Jumper és Reflex című, fiatalok számára írt fantasztikus regényeiből 80 millió dolláros (több mint 14 milliárd forintnyi) költségvetéssel készült mozi már a bemutatása óta eltelt három-négy napban 67 milliót (12 milliárd forintot) keresett a jegypénztáraknál, ennek kicsivel több mint felét Amerikában.

A 20th Century Fox és a Regency Enterprises máris "mátrixosként" jellemzett produkciója az elemzők szerint főként a fiatal férfiakat csábította a vászon elé Nagy-Britanniától egész Dél-Koreáig összesen 30 országban, no meg persze a hazai, észak-amerikai piacon.

A Bourne-rejtélyt rendező Doug Liman új filmjének magyar bemutatója március elejére várható.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását