2024. április 29. - Péter

Jó minősítés a főkapitányságnak

Jónak értékelte a 2007-es munkáját és gratulált a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének, Lukács Jánosnak az Országos Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatója - közölték csütörtökön Szegeden.
2008. február 7. csütörtök 16:17 - Hírextra

Samu István rendészeti igazgató sajtótájékoztatón elmondta: 2007 elején Csongrád megyében nőtt az ismertté vált-, a közterületen elkövetett-, valamint a vagyon elleni bűncselekmények száma is. Ennek hatékony kezelésére azonban, intézkedési terveket dolgoztak ki, mellyel javultak a felderítési mutatók.

Pozitívan értékelték az adatok vizsgálatakor, hogy a megye jól felismerte a Románia uniós csatlakozásával kapcsolatos közlekedésbiztonsági feladatokat is. A balesetek fő összetevőire koncentráltak, mint a gyorshajtás és az ittas vezetés. Ezzel Csongrád megye élen jár az országban.

Emellett a főkapitányság jól előkészítette a schengeni csatlakozást is. Az unió külső, szárazföldi 129 kilométeres határszakaszán remek munkát végeznek - tette hozzá a rendészeti igazgató.

Lukács János megyei rendőrkapitány a legfontosabb eredmények közt említette, hogy szinte minden kategória felderítési mutatójában az országos átlagot meghaladó eredményt értek el.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását