2024. május 3. - Tímea, Irma

Figyelem! Munka a FKF Zrt.-nél!

Hómunkásokat vesz fel éjszakai munkavégzésre a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. - nyilatkozta a társaság.
2010. december 1. szerda 17:30 - HírExtra
Az FKF Zrt. a téli időjárás miatt hómunkásokat vesz fel  szerda éjszakai, este tíz órától reggel hat óráig tartó munkavégzésre - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Jelentkezni a kerületi szolgáltatási csoportoknál lehet, amelyek címei megtalálhatók a társaság honlapján, a www.fkf.hu oldalon.

Közölték, az FKF Zrt. 94 munkagéppel folyamatosan takarítja el a havat és szünteti meg a síkosságot a főutakon, a közösségi közlekedési útvonalakon, a hidakon, a felüljárókon, az egészségügyi intézményekhez és a logisztikai bázisokhoz vezető útvonalakon, továbbá a délutáni műszakban 404 hómunkással végzi a gyalogátkelőhelyek, közjárdák, közlépcsők megtisztítását.
A közösségi közlekedés lelassult, egy rövid ideig a II. kerületben fennakadás volt - írták.

Az társaság közölte, a mellékutak takarítását csak a főútvonalak megtisztítását követően, a csapadék megszűnése után 7-8 óra múlva tudják megkezdeni.

Az FKF Zrt. síkosságmentesítő anyagokat és hóeltakarító eszközöket árusít 15 hulladékudvarában, amelyek elérhetőségei megtalálhatók a társaság honlapján.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását