2024. április 16. - Csongor

Hat és fél milliós drogfogás

Mintegy két és fél kilogramm, összesen hat és fél millió forint feketepiaci értékű marihuánát foglalt le a rendőrség két családi házban Harkányban - közölte a baranyai rendőrség sajtóreferense az MTI-vel csütörtökön.
2008. január 10. csütörtök 18:23 - Hírextra

A rendőrség még szerdán tartott házkutatást a két ingatlanban, miután adatok merültek fel arra vonatkozóan, hogy az ott lakók drogterjesztéssel foglalkoznak - mondta el Takátsy Zoltán.

Beszámolt arról, hogy az egyik házban 120 gramm marihuánát, üres fecskendőket, míg a másikban 2,4 kilogramm marihuánát és kábítószer fogyasztásához, adagolásához és csomagolásához használatos eszközöket, továbbá egy engedély nélkül tartott gázfegyvert foglaltak le.

Hozzátette: az ügyben egy 28 és egy 25 éves helybéli férfi ellen indult eljárás. Előbbinek fogyasztásért és birtoklásért, míg a másik gyanúsítottnak, őrizetbe vétele mellett, terjesztésért kell majd felelnie a bíróság előtt.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását