2024. április 19. - Emma

Sörözönért kényszermunka

Sörözönt okozott egy férfi Belgiumban, de nem a sörár miatt tiltakozva produkált sörárt, hanem véletlenül, betörés közben.
2008. január 7. hétfő 09:26 - Hírextra

A 23 éves illető egy plazmatévét akart elemelni éjjel a saint-trond-i bárból, ám a szék, amelyre a művelethez ráállt, megbillent, és a betörő olyan szerencsétlenül esett a bárpultra, hogy testével egyszerre négy sörcsapot nyitott ki.

A gyorsan növekvő söráradatot látva már nem törődött a tévével, hanem megpróbált a vécé kisablakán át távozni, ám a házban lakó bártulajdonos erre már felfigyelt, és némi dulakodás után semlegesítette őt.

A bűnözőre két másik betörést is rábizonyítottak a városban, és összesen 170 óra közmunkára ítélték. Meg kell térítenie az okozott kárt is, amelyet a helyiek szemében sokszorosára nagyít, hogy a sört éppen a sörök országában pazarolta - abban a Belgiumban, amely szerényebb számítások szerint is legalább félezer különböző sörféleséggel büszkélkedhet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását