2024. április 19. - Emma

Marilyn Manson szabad

Marilyn Manson az amerikai gótikus metálzene egyik emblematikus egyénisége független emberként kezdi az újévet, miután a napokban elvált Dita Von Teese modelltől és táncosnőtől.
2007. december 29. szombat 11:21 - Hírextra
Dita von Teese (igazi neve Heather Sweet) és Manson ("saját" neve Brian Warner) két évvel ezelőtt kötött házasságot egymással, de a frigy részleteit személyes okokból nem hozták nyilvánosságra. A válást követően kiadott közlemény is csak annyit ad hírül, hogy a két ember "függetlenként" folytatja életét.

Dita von Teese csaknem egy éve nyújtotta be a válókeresetet kibékíthetetlen nézeteltérésekre hivatkozva. Manson később egy interjújában elmondta, hogy a szakítás nagyon lesújtotta. Mint mondta, párja abban bízva tűrte el életvitelét, hogy egyszer majd megváltozik.

A 38 éves Mansont mostanában a húszéves Evan Rachel Wood színésznővel szokták látni, aki egyebek között a "13'' című filmben játszott.

Marilyn Manson és meglehetősen idegborzongató zenét játszó, azonos nevű együttese két évvel ezelőtt Budapesten is koncertezett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását