Marilyn Manson szabad

Marilyn Manson az amerikai gótikus metálzene egyik emblematikus egyénisége független emberként kezdi az újévet, miután a napokban elvált Dita Von Teese modelltől és táncosnőtől.

Dita von Teese (igazi neve Heather Sweet) és Manson ("saját" neve Brian Warner) két évvel ezelőtt kötött házasságot egymással, de a frigy részleteit személyes okokból nem hozták nyilvánosságra. A válást követően kiadott közlemény is csak annyit ad hírül, hogy a két ember "függetlenként" folytatja életét.

Dita von Teese csaknem egy éve nyújtotta be a válókeresetet kibékíthetetlen nézeteltérésekre hivatkozva. Manson később egy interjújában elmondta, hogy a szakítás nagyon lesújtotta. Mint mondta, párja abban bízva tűrte el életvitelét, hogy egyszer majd megváltozik.

A 38 éves Mansont mostanában a húszéves Evan Rachel Wood színésznővel szokták látni, aki egyebek között a "13'' című filmben játszott.

Marilyn Manson és meglehetősen idegborzongató zenét játszó, azonos nevű együttese két évvel ezelőtt Budapesten is koncertezett.
Forrás: MTI