2024. június 20. - Rafael

Csak a feketét szereti az énekes

Marilyn Manson, a sokak számára rémisztő küllemű énekes Moszkvában lép fel kedd este. A széles közönség nem csupán a koncerten láthatja ismert sminkjében. Hű maradt önmagához abban is, hogy Moszkva egyik legjobb szállodájában, ahol lakik, fekete ágyneműt
2007. november 13. kedd 11:51 - Hírextra

Emellett feketére kellet festeni a koncertteremben a falakat az öltözőjében, ahová több hatalmas díványt és "egy szerelemre való helyet" kellett keríteni a rendezőknek.

Emellett kiállítás is nyílt az énekes festményeiből, amelyek ugyanolyan túlvilági alakokat ábrázolnak, mint amilyenre magát szokta sminkelni.

Moszkva előtt Szentpéterváron lépett fel Marilyn Manson, s aki jól figyelt, láthatta a sztárt, amint sétálgatva ismerkedett a város szépségeivel.

Bizonyosan sokan találkoztak vele, de alighanem csak kevesen ismerték fel: amint a Komszomolszaka Pravda fotóján látható, megszokott arculatából mindössze annyi maradt, hogy fekete ruhát viselt. A fekete bőrdzseki alatti fekete pulóver kapucniját fekete sildessapkájára húzta, s arca nagy részét hatalmas napszemüveggel takarta el, de mindezek ellenére is jól látszik a képen: tulajdonképpen rokonszenves, jó arcú, mosolygós fiatalember.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását