2024. április 19. - Emma

Tévéműsort vezet Natascha Kampusch

Állandó műsort kap egy tévécsatornán Natascha Kampusch, az osztrák lány, aki több mint nyolc éven át raboskodott egy ablaktalan pincében. Kampusch tízéves korában, 1998-ban tűnt el iskolába menet, elrablója pedig megölte magát, amikor a lány tavaly augusz
2007. december 7. péntek 07:08 - Hírextra

Mindenét a most 19 éves lány örökölte, a Bécs környéki házát is, amelynek tömlöcszerű pincehelységében Wolfgang Priklopil fogva tartotta. Kampusch nem adja el a házat, "szeretném megtartani a kontrollt minden felett, ami velem történt" - mondta a lány a News című osztrák hetilapnak adott interjúban.

Az utolsó években az emberrabló többször elvitte magával autózni, bevásárolni és egyszer síelni is voltak együtt. "Mélyen sért", amikor azt kérdezik, hogy miért nem szöktem meg már korábban, hiszen minden egyes alkalommal megfenyegetett, hogy gondolni se merjek ilyesmire - mondta a lány.

Kampusch az interjúban elmesélte, mi történt vele a szabadulása óta eltelt másfél évben, és beszélt a terveiről is. Elmondta, hogy havonta jelentkező tévéműsora lesz a Plus4 osztrák tévécsatornán. Érdekes személyiségekkel fog beszélgetni, az első adást februárban sugározzák.

Könyvet vagy filmet a saját történetéről egyelőre nem tervez. "Még nem tartok ott, hogy teljesen ki tudjak tárulni" - mondta Natascha Kampusch.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását