2024. április 26. - Ervin

Távozik a vezérigazgató, változik a név

Távozik tisztségéből Lengyel L. László, a MédiaLOG lapterjesztő cég vezérigazgatója - erősítette meg az MTI értesülését pénteken Halász Péter, a társaság egyik tulajdonosa, a Ringier Kiadói Kft. HR és vállalati kommunikációs igazgatója.
2007. november 30. péntek 10:54 - Hírextra

Helyét a Ringier eddigi gazdasági igazgatója, Köő-Tóth Győző foglalja el - közölte, hozzátéve, mintegy másfél-két hónapos átadás-átvételi periódussal számolnak.

Halász Péter elmondta azt is: a korábbi többségi tulajdonos, a német Fiege-csoport kivásárlásáról szóló megállapodással egy időben megindították a cég névváltoztatási eljárását is: a társaság neve MédiaLOG Fiege Zrt.-ről MédiaLOG Zrt.-re változik.

A három addigi kisebbségi részvényes - a Népszabadság Zrt., a Ringier Kiadó Kft. és a Sanoma Budapest Zrt. - szerdán jelentette be, hogy kivásárolták a német többségi tulajdonos Fiege-csoportot a MédiaLOG Fiege Zrt. lapterjesztő cégből; a tájékoztatás szerint az előző nap életbe lépett új tulajdonosi struktúrában a Ringier és a Népszabadság közösen 70, míg a Sanoma Zrt. 30 százalékos részesedéssel rendelkezik.

A közleményben az áll: az év második felére sikerült a társaságnak elérnie a célul maga elé tűzött magas színvonalú szolgáltatást, ám "időközben a tervezettnél magasabb veszteség keletkezett, melynek finanszírozásában a Fiege már nem kívánt részt venni, meghozva azt a döntést, hogy kilép a magyar előfizetés-terjesztői piacról".

"A tulajdonos kiadók ellenben továbbra is elkötelezettek a sikeres működésében, ezért döntöttek a kivásárlás mellett" - tudatják.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását