2024. április 26. - Ervin

Marsi könnyei

Marsi Anikó meghatódott a műsor egyik riportja alatt, amely arról szólt, hogy a börtönből nem engedtek ki egy édesanyát halálos beteg kisfiához, csak a gyermek utolsó óráiban lehetett vele. A Fókusz történetében ez volt az első eset, hogy a műsorvezető ne
2007. december 1. szombat 19:55 - Hírextra

Anikó már a riport felkonferálásakor kis híján elsírta magát: Ki az, aki úgy dönt, hogy egy kisfiút nem ölelhet meg az édesanyja; pedig a gyerek semmi másra nem vágyik; miközben haldoklik... Ki hoz ilyen döntést? És miért? Kiráz a hideg attól a történettől, ami most következik. Egy apuka fog mesélni.

A riport végén pedig már a könnyeivel küszködött, és a következő anyag felkonferálását nem tudta elmondani.

„ Sok nézői levelet kaptunk az adás után, melyben az emberek többsége abban a megindító pillanatban együttérzett Anikóval. Akadt persze olyan is, aki nem hitte el, hogy élő műsorban ilyen történhet, azt képzelte, hogy mi rendeztük így. Ez nem igaz, a Fókusz élő műsor, így minket is váratlanul ért Anikó meghatódottsága. Adás előtt beszélgettünk a riportról, de más hatással volt Anikóra azokban a percekben, amikor élő adásban nézte vissza a család tragédiáját. Egyébként minket és gondolom rajtunk kívül sok-sok nézőt is meghatott a történet” – nyilatkozta a Netbulvárnak Jakab Ádám, a műsor vezető szerkesztője.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását