2024. április 20. - Tivadar

Jáksó jövőre nősül?

Véget ért a két idegen egy esküvő című rádios valóságshow. A pár, Kata és Attila csütörtök délben mondták ki a boldogító igent – úgy, hogy előtte egy pillanatra sem látták egymást. A menyasszony kizárólag a hangja alapján választotta ki a vőlegényét
2007. december 2. vasárnap 07:49 - Hírextra
A műsorvezető hármas elárulta, hogy jövőre is szeretnének egy újabb esküvőt, de nem két idegennek, hanem Jáksó Lacinak.

- A Jáksó Lacit fogjuk férjhez adni, vagyis feleségül adni. Elég mókás lenne, ha én szerezhetném meg neki azt a nőt, de szerintem nem született meg neki még az álmai nője. Felőlem minden reggel ott ülhet a reggeli adásban és akkor szerzünk neki egy barátnőt, szegénykémnek hátha összejön.

Jáksó Laci korábban éppen ezen a játékon veszett össze kollégájával. Akkor bazi nagy szőrös, görögnek nevezte őt…..de Rákóczi Feri nem orrolt meg, elárulta, hogy mit kellene tennie Jáksónak ahhoz, hogy végre barátnője legyen.

- Egy erős plasztikai műtéttel kellene elkezdenie. Laci lépés hátrányban van. A hihetetlen dumát, ami benne van nem tudja alkalmazni. Ő rondább az ördögnél. Nem engem kéne bántania, hanem a lányokkal kellene szépen beszélnie.

Míg Piros, Lovász és Rákoczi jókat szórakoztak Jáksón addig az ifjú pár próbálta egymást jobban megismerni. Kata annyit elárult, hogy nem bánta meg, hogy jelentkezett, sőt…

Az esküvőn volt igazi mennyaszony tánc is, és minden ami egy jó lagzihoz kell. Azt nem tudni, hogy a hirtelen jött szerelem valóban örökké tart-e, de úgy látszik a párt eltalálta Ámor nyila.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását