2024. július 24. - Kinga, Kincső

Új életmódportál az egészségért

Egy új életmód és egészség portált helyezett el az interneten almamag.hu címmel néhány lelkes nyíregyházi. Új színfolttal bővült a régió elektronikus média-palettája - állítja Moldván Katalin, akit mint újságírót másfél évtizede ismernek Szabolcsban.
2007. december 5. szerda 20:26 - Hírextra

A vállalkozásról tartott bemutatkozó sajtótájékoztatón hangoztatta: az életmód portál egyedisége abban rejlik, hogy az oldalon olvasott információk mögött minden esetben megtalálható az a szakember, akit személyesen felkeresve valódi megoldást találhatunk a minket foglalkoztató kérdésekre.

A portálon tucatnyi egyesület is szerepel, melyek valamilyen formában kötődnek a testi-lelki egészséghez. Szépen megfér egymás mellett a hagyományos és alternatív gyógyítás, a wellnes és a fittnes, a lakberendezés és az utazás számos csínja-bínja, de az ide fordulók tájékoztatást kaphatnak a hobbitevékenységek képviselőinek elképzeléseiről is. Mindezt - mondják - egy harmonikus élet jegyében teszik.

A weboldal célja, hogy visszaállítsa az emberi értékekbe, szépségbe vetett hitünket. Hogy megmutassa: igenis van segítség, vannak közösségek, vannak értékeink, melyekre büszkék lehetünk - foglalta össze Moldván Katalin az új portál elképzeléseit.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását