2024. március 29. - Auguszta

Kevesebb állami támogatást!

A magyar emberek többsége kevesebb állami pénzt fordítana a profi labdarúgásra, legalábbis ez derül ki a Tárki és az Image Factory reprezentatív, 1031 személy válaszain alapuló közvélemény-kutatásából.
2007. december 6. csütörtök 12:43 - Hírextra
Országosan az emberek kétharmada költene kevesebbet a legnépszerűbb sportágra, és csak 14 százalékuk többet. A nők és a nyugdíjasok körében több mint 70 százalék helyezkedett az előbbi véleményre. A állami szerepvállalás növekedését leginkább a tanulók támogatják, de nekik is csak 35 százalékuk.

A felnőtt lakosság több mint fele úgy gondolja, hogy a több pénztől nem lenne eredményesebb a magyar futball, ugyanakkor minden ötödik ember szerint ez a kulcsa az előrelépésnek.

A felmérésből az is kiderül, hogy legtöbben, a megkérdezettek egyharmada a Magyar Labdarúgó Szövetséget és a klubvezetőket tartják felelősnek az eredménytelenségért. Rajtuk kívül 23 százalékkal a futballistákat jelölték meg felelősnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását