2024. március 29. - Auguszta

A Fradi elnöke optimista maradt - HANGOSHÍR!

A Fradi-pálya néven ismert ingatlanok értékesítésére kiírt nyilvános pályázatban meghatározott ajánlati biztosítékot, 400 millió forintot, határidőre két pályázó fizette be - közölte a Kincstári Vagyoni Igazgatóság az MTI-vel.
2007. december 6. csütörtök 12:59 - Hírextra
A KVI vezérigazgatójának, Zelles Sándornak a tájékoztatása szerint a Magyar Állam tulajdonában és a Sportfolió Kht. vagyonkezelésében álló, FTC pálya s azt körülvevő ingatlanok értékesítésére kiírt nyilvános pályázatban meghatározott ajánlati biztosítékot, azaz 400 millió forintot, határidőre, azaz 2007. december 3-án éjfélig, két pályázó fizette be. A KVI egyébiránt ötödik alkalommal írt ki pályázatot az FTC hat plusz két hektáros Üllői úti ingatlan-együttesének értékesítésére.

A pillanatnyi helyzetről, s a két pályázatot illető elvárásairól Rieb Györgyöt a zöld-fehér klub elnökét kérdezte a Pont FM Rádió, SportPont műsora.

Korábban ketten adtak le pályázatot, az angolok és belgák. Nekem nem erősítették meg, én is csak internetes fórumokon látom, hogy most nem belga, hanem lengyel pályázónk van. Kétségtelen, hogy eddig az angolokon kívül, a belgákkal is tárgyaltunk. Ha ők most nem tették bele a pénzt, gondolom ennek a tárgyalássorozatnak vége van. A lengyelekkel is tárgyalunk, nagyon erős ingatlanfejlesztő cég, de itt még részleteket nem tudok mondani. Nagyon örülök ennek a két jelentkezőnek, csak nem szabad túlértékelni. Ennek a pályázatnak az volt a feltétele, hogy aki december 3-áig befizeti a bánatpénzt, az 17-én leadhat egy pályázati anyagot. Amennyiben nem fizet, nem is indulhat. A lengyelek korábban, az angolokkal együtt kivették a tendert, ami azt jelenti, hogy most mind a ketten harmadszor vették meg. Örülni csak akkor lehet, ha 17-én 10 óráig leadják a pályázati anyagot, és néhány nap elteltével a KVI tud eredményt hirdetni. Ez most egy jó hír, előrelépés, de még nem a végcél.

Pont FM: Mégis, ha valaki már 400 millió forintot befizet, annak már komoly indítatásai vannak.

Egyetértek, csak engem szoktak azzal illetni, hogy nagyon optimista vagyok. Persze az vagyok most is, ez vezérel engem mindenhol az életben, de próbáljuk helyén kezelni ezt a dolgot. Majd két, három héten belül, amikor meglesz az eredmény, akkor lehet örülni. Megnyugtató érzéssel tölti el, szerintem minden Fradi szurkolót, és a Ferencvárosért dolgozókat, hogy sikerült ezt tető alá hozni.
Forrás: Pont FM 88.1 Rádió
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását