2024. április 23. - Béla

Nincs több rossz hajnövesztő

Jó hírrel szolgálhatunk a felhasználóknak. Az Alpecin gyártója és a Medimprove Bt., mint a termékek magyarországi forgalmazója november hónapban felhívást tett közzé. A felhívásnak köszönhetően a férfiak örökletes hajhullásában alkalmazott két Alpecin ter
2007. december 4. kedd 17:24 - Hírextra

"Partnereink és a fogyasztók a felhívásra gyorsan reagáltak, így négy hét alatt sikerült a kifogásolható minőségű termékek cseréjét lebonyolítanunk" hangsúlyozta Tiringer Edit a Medimprove ügyvezetője Budapesten.

Az első információt követően a gyógyszertárak haladéktalanul és aktívan működtek együtt a probléma megoldásában.

A sajtóban megjelent felhívásra a fogyasztók is érzékenyen reagáltak. Így a termékek cseréje komplikációk nélkül megtörtént és a csereakciót lezártuk.

Az akcióra mindenképpen szükség volt, mert a kereskedelemben olyan termékek is megjelentek, amelyeket a gyártó nem hagyott jóvá, és amelyek minőségéért, hatékonyságáért és eltarthatóságáért a gyártó és a Medimprove sem vállalhatott felelősséget.

A férfiak örökletes hajhullásában sikerrel alkalmazott Alpecin termékek gyártása, szállítása és tárolása tekintetében a legszigorúbb követelmények érvényesülnek annak érdekében, hogy a készítmények hatásossága maximálisan biztosítható legyen.

A piac megtisztítása után ezt Magyarországon is garantálni tudjuk.

A Medimprove kéri a fogyasztókat, hogy a készítményeket a jövőben csak gyógyszertárban vásárolják meg.

Forrás: OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását