2024. április 30. - Katalin, Kitti

Vigyázzunk a diétával!

Egy német fogyasztóvédelmi magazin tesztjén 16 fogyasztószerból 13 kapott rossz bizonyítványt. Ezek a készítmények gyakran okoznak heves szívdobogást, szívritmuszavart, prosztatabántalmat vagy magas vérnyomást - idézi az egyik magyar fogyasztóvédelmi maga
2007. november 5. hétfő 14:38 - Hírextra
Egy felmérés szerint a nők életének 31, míg a férfiakénak 28 évét keseríti meg a diétázás. A Kosár című fogyasztói magazin októberi száma azt is részletezi, hogy a fogyókúrára milyen hatalmas iparág épül. Ami a legnagyobb baj, hogy a gyakran különböző fogyasztószerekkel siettetett fogyás sokszor többet árt, mint használ.

Ma már nincsenek országhatárok, hiszen a világhálóról bárki rendelhet a világ bármely tájáról ilyen és más gyógyszereket, fogyasztószereket. A Stiftung Warentest nevű német magazin tavasszal 16 készítményt elemeztetett szakértőkkel. Előfordult, hogy egy kapszulában annyi koffein volt, mint öt csésze kávéban!

Az alkotórészek felsorolása gyakran hiányos vagy nem felel meg a valóságnak, tehát a vásárló azt sem tudja, mit kap be.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását