2024. április 30. - Katalin, Kitti

Wittner 56'-ra emlékezett

Mindannyian emlékezünk a magyar forradalom 51. évfordulóján, mindannyiunknak közös emlékünk ez az évforduló - jelentette ki Wittner Mária (Fidesz)hétfőn Budapesten, a Petőfi-szobornál, hozzátéve, hogy "bajtársaival" a 2008-as évet a "megtorlás évévé" nyil
2007. október 22. hétfő 15:30 - Hírextra


Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján tartott kisgazda megemlékezésen a Fidesz országgyűlési képviselője elmondta: azért nyilvánították a 2008-as évet a "megtorlás évévé" , mert akkor lesz 50 éve, hogy Nagy Imrét, valamint több forradalmárt kivégeztek.

A jövő évi évfordulón egyben a forradalom vérbefojtásának és leverésének végkifejletére is emlékeznek - tette hozzá.

Wittner Mária emlékeztetett arra, hogy tavaly a rendőrök szétverték a forradalom évfordulós ünnepségeit, mint az MTI-nek később hangsúlyozta, "Gyurcsány Ferenc miniszterelnök utasítására".
Turi-Kovács Béla, a Kisgazda Polgári Egyesület és a Kisgazda Polgári Szövetség elnöke a megemlékezésen a magyar termőföld megtartásának szükségességét emelte ki beszédében.
A Petőfi-szobornál tartott kisgazda megemlékezésen mintegy 100-150 ember vett részt, többen nemzeti színű zászlókat lengettek.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását