2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Fresh Andi: „Egyedül élek, de nem vagyok szingli”

Fresh Andi, alias Villányi Andrea volt a PONT FM Rádió Frizbi című műsorának a vendége ma délután. Bár jelenleg egyedül él, nem tartja magát szinglinek, rengeteg munkával tölti ki hétköznapjait.
2007. február 15. csütörtök 18:56 - Hírextra
Mi újság veled mostanában?

Kicsit betegeskedtem, úgy látszik, én is beléptem az influenzások sorába. Egyébként jól vagyok. Véget ért a januári szabadságunk, s most szépen, lassan, de biztosan belevetjük magunkat újra a munkába: az új szám és egy új videoklip készítésébe, úgyhogy rengeteg új terv van még a tarsolyunkban.

Elutaztál valahová „telelni”?

Nem utaztam most el sehová, sem nyaralni, sem síelni, bár igazi hó nem is volt ezen a télen, pedig nagyon szeretek síelni. Sok időt voltam a szüleimmel, kicsit ápolgattam a családi kötelékeket. Az időm legtöbb részét velük és a barátaimmal töltöttem.



Milyen lesz az új maxi?

Vagy a Félig ördög, félig angyal című nagylemezünkről adunk ki kislemezként egy számot, vagy pedig egy teljesen új nótát készítünk. Azt gondolom, hogy ha lesz is rajta egy kis változtatás, akkor is megmarad az igazi Freshes hangzásvilág.

Merre turnéztok a közeljövőben?

Bár most is vannak fellépéseink, nagyon bízunk benne, hogy újra koncertezhetünk rendszeresen az országban. Az igazi szezon az együttesek számára májustól októberig tart, reméljük, hogy ismét végigturnézzuk az idényt és az országot.

A rajongóitok imádják a rólatok készült zaftos fotósorozatokat. Várható ilyesmi rólatok a közeljövőben?

Egyenlőre még nem kerestek meg minket újabb felkérésekkel, de eddig is szívesen álltunk az újságok, magazinok rendelkezésére, s továbbra is szívesen fogadjuk az érdeklődésüket.

Pont került már a „hakni-nem hakni” ügy végére?

Igen, részünkről már akkor lecsengett, amikor az újságcikk megjelent. Igazándiból ez rajtunk kívül sokkal jobban érdekelt másokat, mi nem is foglalkozunk ezzel a témával. Eddig is csináltuk a munkánkat, s továbbra is csinálni fogjuk. A sajtó mindig, minden évben megtalál valamivel, de ez nem szokott befolyásolni minket.

Korábban azt állítottad, hogy a világháló kevésbé formálja az emberek véleményét, ebben sokkal nagyobb szerepet játszanak Magyarországon a bulvárlapok. Megváltozott ezzel kapcsolatban a véleményed?

Nem, még most is így gondolom. Azóta vagyok ezen az állásponton, amióta részt vettem a Sztárbox című műsorban. Akkor a világháló különböző fórumain olyan hozzászólások jelentek meg például, melyek azt kritizálták, hogy én smink nélkül lépek be a ringbe. Azt gondolom, hogy egy sporteseményen az ember nem fog sminkben, műszempillákkal a kötelek közé lépni. Akkor jöttem rá, hogy itt bármit teszel, sosem tudsz mindenkinek megfelelni. Rengeteg olyan ingerszegény környezetben élő ember van, akik sosem mernék a szemembe mondani a saját véleményüket, sosem mondanák ki nyíltan, hogy szerintem rossz az, amit csinálsz. Ezek az emberek inkább odajönnek hozzád autogramot kérni, megdicsérnek, arc nélkül pedig már „merészen” vállalják azt, hogy nem szeretnek, és szerintük nem jó, amit csinálsz.



Kapcsolatban vagy szingliként élsz?

Nem szeretem azt a szót, hogy szingli. Számomra a szingli a harmincon jóval túllévő, megkeseredett, egyedülálló nőt jelenti. Jelen pillanatban egyedülálló vagyok, hajadon, de nem érzem magam szinglinek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását