2024. május 15. - Zsófia, Szonja

9,5 milliárdot ér meg McCartneynak a válás

25 millió fontot (9,5 milliárd forint) ajánlott fel 800 milliósra becsült vagyonából Paul McCartney válófélben lévő feleségének, hogy peren kívül lezárják a válási huzavonát. A 64 éves zenész megbízta ügyvédjeit, hogy az ajánlattal keressék meg Heather Mi
2007. február 11. vasárnap 14:23 - Hírextra
Arról nem tudni, hogy az alkujavaslatot hivatalos úton tették-e meg, valamint Mills válasza sem ismert, így nem kizárt, hogy mégis bíróság elé kerül a sztárpár válópere – írja az InfoRádió honlapja a Daily Mail alapján.

McCartney-nak fontos lenne, hogy gyorsan lezáruljon a válás, mert nem szeretné, ha a perrel foglalkoznának a lapok. Az egykori Beatles-tag és az ex-modell 2002-ben kötött házasságot, de négy év után szétköltöztek, és beadták a válókeresetet.  A hírek szerint kapcsolatuk elhidegülésében közrejátszott az is, hogy nyilvánosságra kerültek Mills meztelen fotói, amelyek az 1990-es évek közepén készültek.

A házasságból született 3 éves lány, Beatrice elhelyezése is kérdéses még. A per várható költségeit egymillió fontra becsülik.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását