2024. május 21. - Konstantin

Győzike: „Kőkemény gyógyszerfüggő vagyok”

Kőkemény gyógyszerfüggő lett Gáspár Győző, legalábbis saját bevallása szerint a különféle zsírégetők és étvágycsökkentők segítségével sikerült leadnia 41 kilót. A showman mindeközben aláírta új szerződését az RTL Klubbal, és állítja: műsorában semmi sem f
2007. február 5. hétfő 18:25 - Kánya Andrea
A PONT FM 88.1 Rádió Frizbi című műsorában hétfőn Győzike volt Hajdú Péter vendége. Az RTL Klub sztárját a műsor szünetében kaptuk mikrofonvégre. Nagyon lefogyott, úgyhogy be is vág egy pizzát. Kislányával, Evelynnel van, aki láthatólag megszokta már a jövés-menést. Kollégánk kiskutyáját gyorsan az ölébe is kapja: „Apu, nekem egy ilyen kell! Nem lehetne, hogy hazavigyük? Csak kölcsön, vasárnap visszahozzuk!” Győzi eközben jelzi, hogy a villáminterjú közben megenné pizzáját.

Nagyon jól nézel ki. Sokat lehetett arról olvasni, hogy gyógyszer- és drogfüggő lettél. Van ennek a hírnek igazságtartalma?


Végül is van. Mikor novemberben megvertek, teljesen padlóra kerültem, utána megölték a kutyámat, bár a rendőrség lezárta az ügyet. Nagyon kész voltam, de hála istennek a mexikói nyaralás rendbe hozta az életemet, a lelkemet. Kikészültem. Besokalltam. A karácsonyunk egyáltalán nem olyan volt, mint amilyenre számítottunk. Támadtak is nagyon sokat akkor, egyszerűen már nem tudtam feldolgozni. De most nagyon boldog vagyok.

Nagyon lefogytál…

41 kilót fogytam eddig. Még 9 kiló hátra van, azt akarom, hogy 50 legyen a vége. Nem sportolok, hanem gyógyszerezek. Kőkemény gyógyszerfüggő lettem. Fatminátor turnén veszek részt.

Micsodán?!

Ez azt jelenti, hogy zsírégetővel, étvágycsökkentővel teli gyógyszereket szedek. Ez teljesen kicseréli a szervezetet. Nem kívánom a kaját, és teljesen más ember vagyok.

Úgy hallottuk, a fogyásod gyomorgyűrű eredménye.

Hatot kaptam, hat gyomorgyűrűm van, meg még négy eljegyzési gyűrűm, mert négyszer vettem el Beát feleségül: egyszer Salgótarjánban, egyszer a Mátyás-templomban, egyszer Kubában és egyszer Tanzániában. Jaj nem, Jordániában, ott volt a lagzink.

Bea hogy van?

Hát nem tudom, majd holnap jön haza. Minden nap beszélünk. Elmesélte, hogy nagyon kemény feladatokat kapnak (Bea épp a Rettegés Foka című műsor egyik szereplője - a szerk.), 16 órát repültek, nagyon jó a csapat és nagyon szereti ezt csinálni. LL Junior-ral, Lázárral, Anettkával és Viva Kristóffal utazott, szóval csúcs a társaság.

Mi újság a politikai karriereddel?

Jaj, hagyjál már. Győzike nem lett polgármester, azt hagyjuk.


Klikk!

Nem is próbálod meg újra?

Soha többet. Én többé pénzt kampányba nem ölök. Inkább odaadom rákos gyerekeknek, a Tűzoltó utcai klinikának. Nem lesz többé olyan, hogy higgyek az embereknek, akik becsaptak azzal, hogy majd rám szavaznak. Az szentség, hogy nem dőlök be nekik többet.

Úgy érzed, becsaptak?

Igen, becsaptak. De nem baj, jobb ez így. Isten így akarta. Isten nem véletlenül akarta ezt így. Ennyi.
 
A zenei pályádat folytatod?

Egyelőre szünet van. Nincs kivel és nincs mit.

Miért? Nemrég jött létre az új csapatod...

Igen, ez igaz. De erről nem akarok mondani most semmit.

De fogadjunk, hogy a tévézést folytatod...

Sőt, ma írtuk alá az új szerződést. Pénzt kapok érte, és ezért keményen dolgozunk. Négy ember fog ezért az összegért keményen megdolgozni, nemcsak én. És nem is kértünk olyan sokat, mint amit az újságok írtak.

Lesz valami változás a műsorban?

Nem, ugyanolyan lesz, mint eddig. Mi nem változunk, ugyanúgy leszünk mindannyian természetesek, mint az eddigi adásokban.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását