2024. április 27. - Zita

Végre! Megszűnik a TV2 legnagyobb műsora!

Ennyi volt, vége. Megszűnik május 4.-től a TV2 egyik legsikeresebb műsora. Hogy miért is van erre szükség? Mindenki mást mond, de esélyes, hogy elfogyott a nézettsége.
2009. április 29. szerda 08:05 - HírExtra
Megszűnik a TV2 egyik műsora! Az ember ennek hallatán elkezd örömmel találgatni, hogy melyik szánalmas műsor fuccsolt be, és mond örökre búcsút a nézőknek. Bőven akadna olyan, amit le kéne végre venni a műsorból, és eltűntetni a süllyesztőben.

Most a Hal a tortán című, celeb főzőműsorra esett a választás – tényleg sokan örülhetnek. Már idejét sem lehet tudni, hogy mióta is zajlik ez a show. Eleinte konkurense is akadt, meglepő, de az RTL Klubbon, ahol a találó Vacsoracsata néven futott, a lényegében teljesen ugyanolyan kaliberű műsor.

Miért is jött el a vég?

Hónapok óta kínszenvedés ez a bohóckodás, csak míg erre a másik csatorna rájött, addig a TV2 nem, s addig húzta, amíg teljesen vége nem lett.

Az utóbbi hetekben mástól sem volt hangos a celeb sajtó, csak a műsorban elhangzó botrányoktól. Igen ám, de egy idő után ezt a néző is megunja, s nem biztos, hogy nagy érdeklődéssel fog fordulni ismételten Kelemen Annához.

Úgyhogy május 4.-től, végre megszűnik a Hal a tortán. A csatorna ki is adott egy közleményt, melyben úgy magyarázta, hogy azért van erre szükség, mert visszatér az Áll az alku, s emiatt már nem tudják tovább sugározni a főzőműsort.

Igen, csak közben Keleti Györgyi és Komár László azt állítják, hogy a múltheti botrányukért a csatorna háromszoros pénzt ígért. Ebből is látszik szerintük, hogy a TV2-nek mennyire szüksége volt a nézettségre, hiszen előre lezsírozott botrányt kínáltak a nézőknek.

Velük szemben a csatorna már úgy meséli a történet, hogy az énekes, és a modell az első szereplésükért C kategóriás gázsit kapott, így biztosan nekik volt szüksége a pénzre.

Vádaskodás ide vagy oda, az biztos, hogy végleg vége a Hal a tortánnak. Szerencsére.
Forrás: HírExtra/tv24
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

spt72
2009. június 8. 11:35
Baradlay!! Egyetértek,nem kell a TV2,igaz én sose nézem,RTL Klubos vagyok...
Baradlay
2009. május 12. 21:07
Bar az egesz TV2 szunne meg!!!!!
suzi
2009. május 7. 20:56
nagyon örülünk ,hogy vége de sajna más műsorokban ugyanezek a gecik óriási pénzekért kerülnek a képernyő elé !!!!
horvathzsu
2009. május 2. 21:47
Már lassan egy éve várom hogy ez a főzöcskés szar megszünjöm! Nagyon köszönöm hogy eljött a pillanat!
Forgács Viktória
2009. április 30. 12:55
Ok hogy ez a szar műsor el tünik, és mit tesznek a helyére még szarabat,tiszta gáz és pocsék.
midi
2009. április 30. 08:24
Ez elképesztő!mindkét csatornán kb 8-10 ember szerepel. Minden műsorban ugyanazok a személyek, legyen az vetélkedő, beszélgatős műsor,sóműsor.. stb. Saját magukat szórakoztatják. Ez a néhány személy pénzt, és utazást nyernek a vetélkedőkön.Undorító!
Erterkos
2009. április 29. 19:42
Nincs "esetleges jobb műsor".Csak ilyeneket tud előállítani az a sok,állítólag főiskolát,egyetemet végzet. :( De nem is az Ő hibájuk.Ezt várja a társadalom,(??)mert ennyire át akarnak alakítani minket.Ehhh...
Baradlay
2009. április 29. 17:36
Inkabb az egesz TV2 szunne meg!Budos komcsi
propaganda!
Keri
2009. április 29. 14:52
Milyen kár! Olyan jókat tudtam hányni, fosni a műsor láttán, amit semmilyen orvosság nem lett volna képes elérni. Azért nem estem kétségbe, mert maradt még néhány műsor,személyiség, akik hasonló hatást érhetnek el. Ezek az emberek, akik bármilyen minőségben részt vettek a TV műsorpolitikájának kialakitásában soha nem léphetik át annak az épületnek a küszöbét, amelyikre az van irva: Kultúrház!
midi
2009. április 29. 14:35
Egyetértek az előttem szólókkal.Undorító műsor undorítóan viselkedő "CELEB"-nek kinevezett emberekkel.Nem bánnám, ha nemcsak a pocsék műsoruk, hanem az egész TV csatorna az RTL Klubbal együtt eltűnne.Azt terjeszik magukról, hogy ők a két legnépsztűbb,legnézettebb csatorna. Nem csak én, de a környezetemben sem nézi senki. Egyáltalán nem hiányoznának.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását