2019. október 20. - Vendel

Regisztráció

Megjelenített név:
Felhasználónév:
E-mail:
Jelszó:
Top hírek:
 

Remény a magyar civileknek

Újabb szakaszába lép a magyar civil szervezeteket megbélyegző törvény elleni fellépés: az Európai Unió Bírósága október 22-én nyilvános meghallgatást tart az ügyben. A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) bízik abban, hogy a luxembourgi ...

Az üzleti világ felelőssége is a bolygó megmentése

A fenntartható fejlődési célkitűzések megvalósítása csak abban az esetben lehetséges, ha az üzleti világ teljes mértékben mögéjük áll - hívta fel a figyelmet Charles Vörösmarty, a New York-i Városi Egyetem magyar származású professzora a ...
Satöbbi:

Rögzített árakon nyújt segítséget a NAV a börtön elől menekülő fideszeseknek?

Sajtóhírek alapján úgy tűnik, hogy a fideszes Simonka György 24 milliós kenőpénz fejében a NAV segítségét is igénybe vette ahhoz, hogy megússza az 1,4 milliárdos bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalást - írja közleményében az MSZP.

Brexit: tárgyalás van, áttörés nincs

Szerda reggel is folytatódtak a tárgyalások a felek között az Egyesült Királyság rendezett európai uniós kiválásának feltételeiről - közölték brüsszeli diplomáciai források.

A Széchenyi fürdő Amerika legnézettebb reggeli műsorában

Hosszú anyagot készített a Good Morning Amerika (GMA) 5 milliós nézettségű reggeli show műsor Will Smith-szel és a most bemutatásra került film, a Gemini Man rendezőjével, Ang Lee-vel Budapest egyik legszebb fürdőjében.

Megállíthatatlan a Huawei

A Huawei Technologies kínai telekommunikációs óriásvállalat 610,8 milliárd jüan (86 milliárd dollár) forgalmat ért el az idei év első három negyedévében, 24,4 százalékkal nagyobbat, mint a tavalyi év azonos időszakában - derül ki a vállalat szerdán közzétett jelentéséből.

Gyönyörűt küzdöttek a magyarok a curling vébén!

A magyar curlingválogatott 0-4-es hátrányból fordítva ötödik győzelmét szerezte szerdán a skóciai Aberdeenben zajló vegyescsapat-világbajnokságon.

Ki aludt az ágyacskámban?

Milliónyi írás születik naponta a legkülönbözőbb fórumokon - leginkább anyukás csoportokban - arról, hogy ki hogyan bírta rá gyermekét a saját ágyban való durmolásra.

Magyar napok Tel-Avivban

Gazdag programokkal megkezdődött Tel-Avivban kedd este a magyar kulturális évadot lezáró Magyar napok rendezvénysorozat.

Több felelőse is lehet a Hableány katasztrófájának

Egy másik szállodahajó, a Viking Idun kapitányának és személyzetének felelősségét is vizsgálja a rendőrség a Hableány sétahajó májusi tragédiája kapcsán - közölte Pál Adrián, a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Körömtrendek az ősz szerelmeseinek

Minden divatimádó tudja, hogy a köröm a divat és az öltözködés szerves része. Ugyanolyan kiegészítő, mint a táska vagy az ékszer – ha nem fontosabb! Hiszen a kéz ápoltsága vagy épp ápolatlansága sokat elárul egy nőről. Ezért érdemes kihozni a legtöbbet az idei őszi szezonból, és pompás színeket varázsolni a körmünkre.
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását