2019. október 16. - Gál

Regisztráció

Megjelenített név:
Felhasználónév:
E-mail:
Jelszó:
Top hírek:
 

Hongkong nem nyugszik

Lemondta élőben tartandó beszédét az ellenzéki képviselők folyamatos bekiabálásai miatt Carrie Lam hongkongi kormányzó az új parlamenti ülésszak megnyitásakor szerdán, és helyette előre rögzített videoüzenetben szólt a ...

Online vesszük a színházjegyeket

A vígjáték és a musical egyértelműen vezet a Bónusz Brigád és a GKI Digital kutatása szerint, melyben a magyar internetezők színházba járási szokásait vizsgálták.
Satöbbi:

Rögzített árakon nyújt segítséget a NAV a börtön elől menekülő fideszeseknek?

Sajtóhírek alapján úgy tűnik, hogy a fideszes Simonka György 24 milliós kenőpénz fejében a NAV segítségét is igénybe vette ahhoz, hogy megússza az 1,4 milliárdos bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalást - írja közleményében az MSZP.

Brexit: tárgyalás van, áttörés nincs

Szerda reggel is folytatódtak a tárgyalások a felek között az Egyesült Királyság rendezett európai uniós kiválásának feltételeiről - közölték brüsszeli diplomáciai források.

A Széchenyi fürdő Amerika legnézettebb reggeli műsorában

Hosszú anyagot készített a Good Morning Amerika (GMA) 5 milliós nézettségű reggeli show műsor Will Smith-szel és a most bemutatásra került film, a Gemini Man rendezőjével, Ang Lee-vel Budapest egyik legszebb fürdőjében.

Megállíthatatlan a Huawei

A Huawei Technologies kínai telekommunikációs óriásvállalat 610,8 milliárd jüan (86 milliárd dollár) forgalmat ért el az idei év első három negyedévében, 24,4 százalékkal nagyobbat, mint a tavalyi év azonos időszakában - derül ki a vállalat szerdán közzétett jelentéséből.

Az 5 legrégibb sportág

A sportolás mindig is fontos részét képezte az életnek, amely természetesen érdekes háttérrel és történelemmel rendelkezik. Összeszedtük azokat a legrégibb sportágakat, amelyeket ma is sokan űznek.

Hogyan válaszd ki a fogorvosod?

Mindenkinek szüksége van egy jó fogorvosra, akiben szakmailag és emberileg is maximálisan megbízhat. Ha megvan, nem érdemes váltani. A kérdés csak az, mégis hogy találhatja meg az ember azt a szakembert, akivel elégedett lehet és akire bátran rábízhatja magát évről évre?

Magyar napok Tel-Avivban

Gazdag programokkal megkezdődött Tel-Avivban kedd este a magyar kulturális évadot lezáró Magyar napok rendezvénysorozat.

Több felelőse is lehet a Hableány katasztrófájának

Egy másik szállodahajó, a Viking Idun kapitányának és személyzetének felelősségét is vizsgálja a rendőrség a Hableány sétahajó májusi tragédiája kapcsán - közölte Pál Adrián, a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Az igazi segítségnyújtás

Ha közvélemény-kutatást tartanánk arról, hogy hány ember viszi haza a munkahelyi problémákat és vice versa, a személyes problémáit a munkahelyére, akkor valószínűleg a válaszok túlnyomó része azt erősítené meg, hogy inkább a munkahelyi gondok okoznak otthoni fejfájást a dolgozók körében, míg a személyes problémákról szinte senki nem beszél szívesen a munkahelyén.
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását