2024. április 27. - Zita

Háború! Annácska és Damu Roland egymásnak estek!

Kitört a háború Kelemen Anna és Damu Roland között. A Hal a tortán forgatásáról egy komoly vita után sírva távozott Annácska.
2009. április 27. hétfő 12:59 - HírExtra
Végig érezhető volt a feszültség a Hal a tortán felvételén, ám arra senki sem számított, hogy ekkora botránnyal fejeződik be az este. Kelemen Anna és Damu Roland ugyanis olyan csúnyán összevesztek, hogy a playmate idő előtt tábozott a vacsoráról, könnyeivel küzködve.

– Belőlem nagyon kevés ember tudja ezt kiváltani, hogy így megbántson – mesélte Annácska a Borsnak. – Úgy éreztem, személyes sértésnek veszi, hogy egy asztalhoz kell velem ülnie, mert ő nagy színész. Akkor én megkérdeztem, hogy ne haragudj, ha te ilyen komoly színházi ember vagy, mert ő folyton ezt mondta, akkor mi a ló... keresel a kereskedelmi csatornán, akkor valósítsd meg önmagad, nem leszel botrányhős, nem fogsz lányokkal ordibálni, mint most velem is!

Furcsa ez leírni, de valamilyen szinten ezúttal egyetértünk Annácskával. Talán attól változott így meg, hogy egy bírósági döntés miatt hamarosan elaltatják kedvenc kutyáját…
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását