2024. április 28. - Valéria

Durva! Damu besokallt - kirúgta a TV2 stábját!

Elképesztő veszekedésbe torkollott a Hal a tortán műsora: Damu Roland és Kelemen Annácska ugyanis egymásnak esett a forgatás kellős közepén.
2009. április 28. kedd 12:39 - HírExtra
Damu Roland, a méltán híre és népszerű Jóban rosszban című orvosos-kórházas szappanoperából megismert színész és Kelemen Anna, a mindig valamivel előrukkoló botrányhősnő (a napokban kapta például kézhez a végzést arról, hogy sorozatos támadásai miatt el kell altatni a kutyáját) nem szívleli egymást. Ez valamilyen szinten érthető is, hiszen egyikük sem feltétlenül és minden esetben cukorfalat személyiség.

A Hal a tortán című celebfőzőcske második napján (a héten Damun és Annácskán kívül Szentgyörgyi Rómeó fitneszvilágbajnok és Varga Győző, az Irigy Hónaljmirigy tagja szerepeltek a TV2 egyre ellaposodni látszó produkciójában).

– Szó szót követett: Annácska azt találta mondani, ha egy akkora művész vagyok, miért egy kereskedelmi csatorna sorozatában játszom. Erre megjegyeztem: nem mindegy, hogy a fasz melyik végén állsz. Ő ezt félreértette, és sírva fakadt – nyilatkozta Damu a Borsnak.

Hogy mit lehet ezen félreérteni, azt ne tőlünk kérdezzék.

Mint ahogy azt se, hogy miért kell ezért műbalhét rendezni.

Mindenesetre Annácsak természetesen teljesen máshogy emlékszik a Damuval közösen elfogyasztott vacsorákra.

– Túlságosan rám szállt, ezért fakadtam sírva. Utolsó nap azért nem mentem el hozzá vendégségbe, mert nem voltam rá kíváncsi – kontrázott Damu állításaira Kelemen Annácska.

Mert hogy Annácska valóban nem ment el a negyedik forgatási napra. Ez egyébként szerződésszegés. Persze nem sokat mulasztott el. Mindössze annyit, hogy távolléte miatt Damu annyira kiborult, hogy először is káromkodni kezdett. Aztán miután le kellett állítani a felvételt nekiesett saját kerti bútorainak is. Ja, végül pedig kirúgta az egész stábot.

– Valóban felrúgtam egy paravánt, és üvöltve elzavartam mindenkit. Ennek egyik oka az volt, hogy nem a teljesítmény alapján dőlt el, ki legyen a győztes – magyarázta a bizonyítványát Damu.

Mindehhez legfeljebb csak annyit lehet hozzáfűzni: szerintünk túl komolyan veszik a celebek ezeket az egyre igénytelenebb főzőcskéket…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

samu49
2009. április 29. 09:24
Ez egy bunkó nagyképű senki,aki azt gondolja ő körülötte forog a világ.De Annácska sem különb azzal a felfújt szájával,ami úgy néz ki mintha külön életet élne a fején.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását