2024. április 28. - Valéria

Szörnyű! Majdnem eltört Zimány Linda gerince!

Az RTL Klub új műsorának a forgatásán tegnap annyira megsérült Zimány Linda, hogy kórházba kellett szállítani. Mindenki halálra rémült, főleg Linda, aki sokkot kapott.
2009. április 28. kedd 09:39 - HírExtra
Tegnap a Kalandra fal! című show forgatásán szörnyű baleset történt! Ugyanis Zimány Linda megsérült, annyira, hogy a kórházba kellett szállítani a szőke modellt. Egy feladat teljesítése közben, amikor is át kellett ugrania egy falat, beakadt a lába a díszletbe, és meghúzódott a csigolyája.

Az új vetélkedő show majd az RTL Klubon lesz látható, a forgatások most is zajlanak. Tegnap az ijedtségtől és a fájdalomtól sírógörcsöt kapott a lány, a stáb alig bírta megnyugtatni Lindát.

- Egy hatalmas falon kellett átugranom, de a lábam valahogy beleakadt a díszletbe. Azonnal éreztem, hogy nagy baj lesz, mert ahogy homorítottam a hátam, reccsent egy nagyot. Amikor beestem a medencébe teljesen lezsibbadtam, a fiúknak kellett engem kihúzniuk. Azonnal sokkot kaptam. Nagy fájdalmaim voltak, és rettenetesen megijedtem. – mesélte Linda szörnyű élményeit a Bors című napilapnak.

Természetesen azonnal kórházba szállították, és megröntgenezték a lányt. Ekkor jöttek rá, hogy Lindának meghúzódott az ágyéki csigolyája, állapította meg egy idegsebész.

- Két hét fekvésre ítélt az orvos, úgyhogy most nincs is más teendőm, mint hogy pihenjek. Még most sem tudom igazán felfogni a történteket, olyan volt, mint egy rémálom. Remélem soha többet nem fog velem ilyen történni. – tette még hozzá a műsorvezető.

Az biztos, hogy ezek után kétszer is meggondolja, hogy milyen vetélkedőt vállaljon be mégegyszer az életében.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását