2017. május 27. - Hella

Védjük a Hévízi-tavat

A Hévízi-tó körüli leromlott állapotú erdő- és gyepterületek rekonstrukciója, a nem honos fajok eltávolítása érdekében átfogó tóvédelmi program indul Hévízen és környezetében közel 662 millió forintos támogatásból - közölte a ...
További híreink az Életmód rovatban

Ember. Termosz. Folyadékinger.

Frissítő ital, vagy kellemesen meleg nedű egyaránt helyet kaphat egy termosz belsejében, amelyben az ember magával viheti kedvenc folyadékát a nap bármely szakaszában, a helység bármely szegletébe.

David Letterman kapja a díjat

David Letterman kapja a washingtoni Kennedy Center Mark Twain-díját - közölték a szervezők kedden.
További híreink az Életmód rovatban

Jelentős fagykárok a Pilisben

Az idei áprilisi hó és fagy a Pilisi Parkerdő Zrt.-nél a fiatalabb erdőkben okozott károkat, és az erdei infrastruktúrát rongálta meg - közölte a társaság kedden az MTI-vel.

Kaktuszritkaságok!

Dél-amerikai és afrikai kaktuszritkaságok is láthatók lesznek a Füvészkertben május 19. és 21. között, a Magyar Kaktuszgyűjtők Országos Egyesülete kiállításán.

A magyar társkeresők kutyások

A társkeresők 83%-a szerint, akinek van háziállata, sosem magányos, és a közös állattartás jó hatással van a párkapcsolatokra. Minden negyedik ember szerint viszont háziállat mellett kevesebb idő jut a kapcsolatra, derült ki a Csajok és Pasik legfrissebb felméréséből.

Dumáltak egyet az egyházak

A hitoktatásról, az egyházak szociális és kulturális tevékenységéről tanácskoztak a történelmi keresztény egyházak vezetői - közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) sajtószolgálata az MTI-vel csütörtök este.

Hipermodern uszodát kap Veszprém

A tervek alapján a legkorszerűbb uszodakoncepció valósulhat meg Veszprémben - jelentette ki a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke országjárásának veszprémi állomásán csütörtökön.

Szemléletváltás a cél

Szemléletváltást szeretnének elindítani a Tiszta Kárpátalja-programmal, amelynek része, hogy a magyar emlékhelyeket és azok környezetét is tisztán tartsák - mondta el a Kárpátaljáért felelős magyar kormánybiztos az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.

Borászok emlékműve

A budapesti Zrínyi utcában megalakították a Borászok Borásza Csillagok Sétányát, ahol a betonba helyezett csillagok a díj nyerteseinek nevét és a magyar borok sikerét hirdetik.

Nemzetközi karmester és karnagy mesterkurzus

Szolnok Masterclass néven júniusban nemzetközi karmester és karnagy mesterkurzust tartanak a Szolnoki Szimfonikusok, a képzés Tisza-tavi templomi hangversenysorozattal és két gálakoncerttel bővül ki.

Spanyolország a tuti strand hely

Ebben az évben is Spanyolország büszkélkedhet a legtöbb, kiváló környezeti minősítésű stranddal a világon, júniustól 579 tengerparti fürdőhelyen loboghat a minőséget jelző kék zászló - jelentette be a Környezetvédelmi és Fogyasztói Oktatásért Alapítvány (ADEAC) nevű szervezet kedden sajtótájékoztatón Madridban.

Kevesebb légibaleset volt

A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség adatai szerint bár 2016-ban kevesebb légi baleset volt mint egy évvel korábban, többen haltak meg.

Az anyukák nevelnek, az apukák dolgoznak érte

A magyarok 70 százaléka szerint egy anyukának legelőbb a szülés utáni 3. évben kell visszatérnie dolgozni, holott minden harmadik megkérdezett tapasztalta már, hogy negatív megkülönböztetés ér egy édesanyát álláskereséskor – derült ki a Rendi friss, anyák napi kutatásából.

Giccsmúzeum Bukarestben

Válogatottan ízléstelen csecsebecsékből, rikító színű falvédőkből és többnyire a kommunizmus idejéből származó lakberendezési tárgyakból nyílt pénteken giccsmúzeum Bukarestben.
Még mindig hírek
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását