2024. április 28. - Valéria

Steiner Kristóf már kisbabaként is azt akarta!

Egyszerűen imádja őket Steiner Kristóf, az élete része már kisbaba kora óta. Hogy miről is van szó? A musicalekről!
2009. április 27. hétfő 19:59 - HírExtra
Steiner Kristófról már sok mindent tudunk. Szereti a kreatív dolgokat, hiszen nem is olyan régen első forgatókönyvét filmvászonra is vitték, ez lett az Álom.net. Bár a kritikusok nem tartják sokra a filmet, mégis csak az övé.

Műsorvezetőként ismerhettük meg anno a Viva televízióban, de színész tehetségét is megcsillogtatta már, többek között az Argoban. Viszont őt nemcsak a filmezés, és a média érdekli, hanem a musicalek világa is magával ragadta, már nagyon régen.

- A musical iránti rajongásom újjáéledt, amikor 1996-ban bemutatták az Evitát, a filmváltozatot. Nagyon nagy Madonna rajongó vagyok, és a kritikusok lesújtó véleménye ellenére én nagyon-nagyon szeretem ezt a filmet. – árulta el Kristóf a Reflektor című műsorban.

E téren hihetünk is neki, hiszen nála nagyobb Madonna rajongó biztos, hogy nincsen Magyarországon. Középiskolában dráma tagozaton tanult, ezért sem áll tőle olyan messze a színészkedés.

- Amióta az eszemet tudom, szeretem a musicaleket. Van olyan kazettám, amit még az anyukám vett fel. Húsz hónapos vagyok rajta, és látszik, hogy megpróbálom énekelgetni egyes musicalek dallamait. Pedig akkor még beszélnem sem kellett volna tudnom. – mesélte.

Kristóf tudja magáról, hogy a hangja nem alkalmas a színpadra, ezért megmaradt csak műkedvelőnek. Pedig biztos nem egy ember lett volna arra kíváncsi, hogy mit alkotna egy igazi éneklős darabban.
Forrás: HírExtra/RTLbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását