2024. április 28. - Valéria

Súlyos bajban a színésznő! Lassan el fog tűnni, annyira sovány!

Lindsay Lohan elmondása szerint jól van, de a teste nem erről árulkodik. Annyira sovány, hogy lassan el fog tűnni az utolsó kiló is róla, ha nem segítenek neki.
2009. április 27. hétfő 15:59 - Kővári Adrienn
Lindsay Lohan súlyos bajban van! Azonnali segítségre lenne szüksége, ugyanis lassan el fog tűnni. Hogy miért is? Amióta szakított szerelmével, Samantha Ronsonnal, azóta csak úgy peregnek le róla a kilók. A HírExtra már korábban megírta, hogy mennyire csontsovány, azóta eltelt egy hét, és csak rosszabbodott a helyzet.

Érdekes, mert a vörös színésznő úgy érzi, hogy jót tett neki a szakítás, de közben a teste mégsem erről árulkodik. Az anorexia nagyon veszélyes, mert a sok súlyveszteségbe akár bele is lehet halni.

Már barátai is aggódnak érte, egyikük el is mesélte a People magazinnak, hogy Lindsay mindig is önpusztító személyiség volt.

- Valójában abszolút nincsen jól Lindsay, és így akarja felhívni magára a figyelmet, persze nem tudatosan. A teste segítségért kiállt, azt szeretné, ha egykori szerelme, Sam látná, hogy mennyire szenved. Az eltűnt kilók mögött súlyos problémák húzódnak meg. – tette még hozzá az aggódó barát.

Könnyen megeshet, hogy Lindsay nem is veszi magán észre, hogy mennyire beteg, hiszen az anorexiások nem képesek magukat kívülről szemlélni.

Ismét együtt járnak a szerelmesek?

Az utóbbi napokban viszont jobb irányba fordultak a dolgok, ugyanis még csütörtökön Lindsay elment Sam otthonába, s hat órát el is töltött nála. Mikor kilépett az ajtón, mosolygott. Ha nem is egy kibékülésről van szó, egy békés szakítás csak jót tehet neki.

Ennek ellenére barátai továbbra is aggódnak. Elmondásuk szerint Lindsay nem eszik, ráadásul egész éjszaka fenn van, teljesen túl hajszolja magát. Akármit is mond a színésznő, ők tudják, hogy amikor boldog, akkor rendesen eszik, és nem ennyire betegesen sovány.

A lány szóvivője szerint azonban nem kell aggódni, mert semmi baj sincsen Lindsay súlyával. Úgy tűnik szemüvegre, lenne szüksége, mert még a képeken is látni, hogy mennyire csúnya, akkor milyen lehet élőben?

Sam barátai nem kedvelik a színésznőt

Arra is azonnal felfigyeltek az emberek, hogy a Facebook nevű közösségi portálon Sam megváltoztatta állapotát. Eddig egyedülállónak volt feltűntetve, most már bonyolultnak nevezi kapcsolatának az állapotát. Egyik közeli barátja szerint ezzel nem kell foglalkozni, mert Sam csak viccel, mindig változtatgatja a profiljának a kiírásait, ez is csak ennek tudható be, mert egyedülálló, s nincsen közte és Lindsay között semmi se.

A forrás még hozzátette a People magazinnak, hogy abban semmi újdonság sincsen, hogy Sam beszélget volt párjával, hiszen nem utálja őt.

Mindezekből kiindulva, úgy tűnik, valaki nagyon nem szeretné, ha a két lány ismét egymásra találna. Elképzelhető, hogy ők sem szeretnék újra kezdeni kapcsolatukat, és csak barátkoznak. Mindegy, de egy könnyed barátság csak jót tehet Lindsaynek, és megkönnyítheti a talpraállását.
Forrás: HírExtra/People
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását