2016. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Nem megy börtönbe Amber Heard

Egy hónapos próbaidőre bocsátotta hétfőn egy queenslandi bíróság Johnny Depp feleségét, Amber Heard színésznőt, aki akár tízévi börtönt is kaphatott volna azért, mert Ausztráliába csempészte két Yorkshire terrier kutyáját.
További híreink a Sztárhírek rovatban

Cirkusz, oh cirkusz!

A cirkusz, mint művészeti ág egyenrangú a színházzal és az operával, a tánccal és a balettel - mondta Fekete Péter, a nemzeti cirkuszművészeti stratégia kidolgozásáért felelős miniszteri biztos szombaton az M1 aktuális csatorna reggeli ...

Melyik a menőbb?

Daniella Chavez fura módon, a melleivel és a fenekével népszerűsíti a két szuperhőst, Batmant és Supermant. Meg persze magát is.
További híreink a Sztárhírek rovatban

Daniel Craig sorozatba vonul

Daniel Craig is szerepel a Jonathan Franzen Tisztaság című regényéből készülő tévésorozatban.

Ez aztán a gyémánt!

Hatvankarátos gyémánttal díszített karkötőt kínál Valentin-napra a londoni David Morris ékszerház.

Rolls Royce film Scorsesetől

Martin Scorsese és Asif Kapadia brit filmrendező a híres brit autómárka, a Rolly Royce megszületéséről készít filmet.

Ramóna és Dia már ruhát próbál

Kiss Ramóna és Nyári Dia már elkezdte a hangolódást a 2016-os Story Gálára: a hölgyek egy elegáns ruhaszalonban próbálták fel a szebbnél szebb estélyiket, hogy február 13-án tündököljenek az ötcsillagos díjátadón.

Aljas cikk az MSZP-elnök felesége ellen

Egy nyomdafestéket nem tűrő cikkel, s a hozzá tartozó minősíthetetlen témájú voksolással verte ki a biztosítékot a Habony Árpád ötvenszázalékos tulajdonában lévő portál. Még a konzervatív oldalon is óriási a felháborodás.

Trump trófeának akarta a tragikus sorsú hercegnőt

Donald Trump valósággal üldözte Dianát a walesi hercegnő válása után, ugyanis a fejébe vette, hogy feleségül veszi őt - írta a The Sunday Times.

Könyves Kálmán, a sztár

Könyves Kálmán élete kerül színpadra Székesfehérváron a Koronázási Ünnepi Játékok keretében hétvégén - mondta az előadás rendezője, Szikora János az M1 aktuális csatornán szombat délelőtt.

A világ legérdektelenebb híre?

Vagy csak viccelünk? Lehet, hogy igazából egy remek, valóban izgalmas hírt szeretnénk a világ elől, ilyen módon elrejteni?

Heidi túl szexi

Annak ellenére, hogy gyakorlatilag intim részletek nem láthatók rajtuk, Clark megye törvényhozói túl provokatívnak találták Heidi Klum új fotóit, ezért nem engedték meg, hogy kitegyék azokat a Las Vegas-i McCarren repülőtéren- írja a Bors.

Botrányba keveredett Lisa Kudrow

A Jóbarátok bolondos Phoebe-je teljesen új oldalát mutatja meg. Lisa Kudrow öltönyt vesz magára és bemasíroz Shonda Rhimes kríziskezelő menedzsereinek világába, így a Botrány gárdája újabb ismert arccal bővül.

Meghalt James Rebhorn

A bőrrákkal vívott hosszú küzdelem után 65 éves korában hunyt el New Jersey-i otthonában, pénteken - jelentette be Dianna Busch, a színész szóvivője.

Félmilliárd forint egy kutyáért

Tizenkét millió jüanért (431,6 millió forint) kelt el a világ egyik legdrágább kutyája Kínban. A tibeti masztiff boldog gazdája egy ingatlanfejlesztő üzletember.
Még mindig hírek
Időjárás
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását