2017. január 17. - Antal, Antónia

Drámai döntést hozott a Star Trek-filmek mestere

Nem készít többé folytatást vagy rebootot (egy korábbi sorozatot újrakezdő produkciót) J.J. Abrams, akit Hollywood egyik legjobb rendezőjének/producerének és Steven Spielberg utódjának tartanak.
További híreink a Sztárhírek rovatban

A Sztárportréban Laár András!

„Semmin nem érdemes keseregni, mert úgyis úgy van!"

Mi érdekelte a legjobban az amerikai mozinézőket?

A számolás joga című dráma érdekelte a legjobban az észak-amerikai mozinézőket a hétvégén, 20,5 millió dollárért (5.9 milliárd forintért) váltottak rá jegyet Észak-Amerikában - olvasható a Variety.com online összeállításában.
További híreink a Sztárhírek rovatban

Trump és Hollywood

Zoe Saldana színésznő bocsánatot kért Donald Trump megválasztott elnöktől "az idióta Hollywood miatt".

A Golden Globe-on is gyászoltak

Az elmúlt évben a filmvilág olyan sok művészt veszített el, hogy az idei Golden Globe-gálának lesz egy "In Memoriam" része is - jelentette be Barry Adelman, a gála vezető producere.

Aki mindig józan

„A cigarettát egyszer sem próbáltam ki. Hasonló a helyzet az alkohollal: Valahogy sosem voltam ivós fajta. Van ennek egy kellemetlen része is, mert bárhova megyünk, rögtön kínálnak, és inni kellene… A Sztárportréban Ujvári Zoltán Szilveszter Zola!

Több ezer fontért vették meg Diana hercegnő leveleit

Az előzetesen néhány száz fontra becsült ár sokszorosáért, több ezer fontért kelt el egy csütörtöki angliai árverésen a néhai Diana hercegnő féltucatnyi bizalmas levele.

James McAvoy sikert hozhat Shyamalannak

Sokan várják M. Night Shyamalan új filmjét, mert állítólag ez lesz a rendező nagy visszatérésre, aki az utóbbi években kevésbé sikeres filmeket készített.

Stallone, Matt Damon, Viola Davis

Sylvester Stallone, Viola Davis és Matt Damon is gazdagítja azoknak a sztároknak a listáját, aki részt vesznek a Golden Globe-díjak átadásában január 8-án Los Angelesben.

Elhunyt Carrie Fisher, a lázadó Leia hercegnő

Egy Los Angeles-i kórházban helyi idő szerint 8:55-kor meghalt Carrie Fisher - írta a család közlésére hivatkozva a People.

Lázadó figura volt George Michael

B. Tóth László szerint egy folyton elégedetlenkedő, lázadó, kiváló művész, a szakma zseniális figurája távozott George Michael halálával.

Lola, aki már nem 16

„Szerintem lehet engem 28 évesnek nézni, csak egy kicsit tovább kell velem beszélgetni… Most kezd eljutni oda az életem, hogy kezdenek rájönni az emberek: Te már nem is vagy 16!

Böjte Csaba testvér

„Hogy szól Isten hozzánk? Eszünkbe juttatja, amit mondani akar...

Cuki kollegina oldja a stresszt

Repülőtér? Karácsonyi rohanás, stressz? Ne aggódjon, itt van LiLou!

A Sztárportréban Krisz Rudolf

Valami olyasmi dolgot kaptunk gyerekkorban Karácsonykor a szüleimtől, hogy azon a napon mindig nagyon boldog voltam. Olyan hangulatot tudtak varázsolni, ami nagyon megmaradt bennem. Lehet, hogy naiv vagyok, de én még mindig abban hiszek, hogy alapvetően a szeretet vezérel mindenkit.
Még mindig hírek
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását