2018. június 18. - Arnold, Levente

A kormányszócső magyarázza az ellenzéki összefogást

Az ellenzéki pártok 2022-re készülő teljes összefogásának jeleként értékeli a Nézőpont Intézet csoportvezetője, hogy közös interjúban szerepelt a Párbeszéd és a Jobbik országgyűlési képviselője.
További híreink a Belföld rovatban

A Fidesznek ez sem tetszik

A Brüsszel által előterjesztett tervezet egy bevándorláspárti költségvetés - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Nem ez a jó irány

Az LMP irányváltást sürget a gazdaságpolitikában, képviselőik szerint ugyanis olyan gyorsan nő a szegénység és emésztjük fel a természeti erőforrásainkat, hogy az már nemcsak a felnövekvő nemzedékeket, hanem a jelen időseinek életét is ...
További híreink a Belföld rovatban

Kiket támogat a Médiatanács?

Meghirdette 110 millió forintos keretösszegű, közösségi médiaszolgáltatók műszaki fejlesztéseit támogató pályázatát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa, emellett 102 millió forint támogatást nyújtott helyi és körzeti televízióknak közéleti, kulturális magazinműsorok és hírműsorok gyártásához, valamint kilenc új kortárs magyar animációs film, illetve sorozatrész gyártásához összesen 60,6 millió forintot ítélt meg.

Megint drágulás volt

Májusban a fogyasztói árak átlagosan 2,8 százalékkal voltak magasabbak az egy évvel korábbiaknál, az előző hónaphoz képest pedig 0,6 százalékkal nőttek - jelentette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.

Az EKINT ezt gondolja Orbán új vágyairól

Az Eötvös Károly Intézet friss elemzésében részletesen vizsgálja az új Orbán-kormány alkotmánymódosítási csomagját, amely arról árulkodik, hogy a kétharmados többség lehetőségeiben tobzódva minden régi vágyát egyszerre és azonnal szeretné megvalósítani.

Orbán újra sorosozott

Népességcsere zajlik Európában, részben azért, hogy a spekulánsok, mint amilyen Soros György is, sok pénzt kereshessenek a kontinens "tönkretételével" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

Szakad a Jobbik?

Pártszakadást eredményez Novák Előd korábbi Jobbik-alelnök szerint, ha kizárják a platformot alapító Toroczkai Lászlót a Jobbikból.

"A Fidesz már európai szövetségesei előtt sem szalonképes"

A Jobbik sajnálattal tapasztalja, hogy Magyarország és a magyar külpolitika egyre inkább elszigetelődik Európában. Mindennek egyértelmű jeleként értékeljük, hogy a Fidesz politikája mellett már legszorosabb szövetségeseik, az Európai Néppárt tagjai sem tudnak tovább kiállni - írja közleményében a Jobbik.

Magyarország retteg az EU ügyészségtől

Magyarországnak továbbra sem áll szándékában részt venni az Európai Ügyészség (EPPO) létrehozásával megvalósuló megerősített együttműködésben, az álláspont esetleges felülvizsgálata jelenleg nincs napirenden - közölte Trócsányi László az EU-tagországok bel- és igazságügyi minisztereinek luxembourgi tanácskozását követően az MIT-hez eljuttatott tájékoztatásában hétfőn.

Az okatatásba kell pénzt pumpálni

A Párbeszéd szerint a készségek fejlesztését szolgáló oktatás megteremtése mellett azonnali és radikális béremelés szükséges az oktatás területén az ország sikere érdekében - jelentette ki a párt szóvivője vasárnap Budapesten.

A magyarok harmada a létminimum alatt él

A Policy Agenda akárcsak az elmúlt két évben, idén is közzétette a létminimum értékeket, és most először meghatározta az úgynevezett társadalmi minimumot is - írja a hvg.hu

Törvénysértően nyomoztak a szcientológusoknál

A Kúria csütörtökön úgy döntött, törvénysértő volt a nyomozási bírói döntés, amelyben hatályon kívül helyezték a Magyarországi Szcientológiai Egyháznál a házkutatást, motozást és lefoglalást elrendelő rendőrségi határozatot. A Kúria döntésének nincs joghatása a folyamatban lévő büntetőügyre.

Tízezer parkolóhely kellene Budapesten

A Jobbik szerint legalább tízezer újabb P+R helyre van szükség ahhoz, hogy érzékelhetően javuljon a parkolási helyzet a fővárosban.

Ossza a pénzt az EU!

A Demokratikus Koalíció azt javasolja, hogy a jövőben az Európai Unió ossza el a Magyarországnak jutó uniós forrásokat.
Még mindig hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását