2018. február 21. - Eleonóra

Szijjártó megmagyarázza

Aki a Stop Soros törvénycsomagot kritizálja, az a magyar kormány szuverén döntési jogosultságát kérdőjelezi meg, ugyanis világos, hogy Magyarország érdekeivel ellentétes az illegális bevándorlás, a magyarok biztonságának érdekével ...
További híreink a Belföld rovatban

Jobbik: Orbán a saját nyolc évét értékelte nem az országét

A miniszterelnök szerint az elmúlt nyolc év sikeres volt. A saját nyolc évére gondolhatott, hiszen strómanjai soha nem látott vagyonokkal lettek gazdagabbak. Magyarország pedig 20 ezer gazdag és 2300 szegény migránssal. Előbbieket pénzért, ...

Így próbálnak kibújni a fideszesek a Tiborcz-ügyből

Központi utasítás érkezett arról, mit mondjanak, ha az Eliosról vagy Orbán Viktor vejéről kérdezik őket -írja a hvg.hu.
További híreink a Belföld rovatban

Stop Soros: "A civilek elhallgattatása a cél"

A Kormány kedden este benyújtotta a parlamentnek a Stop Soros törvénycsomagot. A valódi szándék: a kormánykritikus civilek elhallgattatása. A törvény tiltaná a kormányzat bírálatát és az emberi jogok védelmét - írja elemzésében az Eötvös Károly Intézet.

Korrupció-ellenes ügyészséget ígér a Jobbik

A rendszerszintű korrupciót mi sem bizonyítja jobban, minthogy minden napra jut egy fideszes képviselőhöz, rokonhoz vagy haverhoz köthető korrupciós-botrány - írja szerdai közleményében Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő.

Ne titkolózzanak Paks-ügyben!

A paksi bővítés teljes engedélyezési dokumentációjának nyilvánosságra hozatalára szólítja fel a kormányt az LMP.

Lázár terel a Tiborcz-ügyben

Az Elios Innovatív Zrt. ügyében született OLAF-jelentés (Európai Unó Csalás Elleni Hivatala) nyilvánosságra hozatalának időpontja és módja egy politikai akció része - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn Hódmezővásárhelyen.

A Fidesz teljesen megbolondult

Soros György miniszterelnök-jelöltjének nevezte Karácsony Gergelyt, az MSZP és a Párbeszéd közös kormányfőjelöltjét a Fidesz frakció szóvivője szombaton az M1 aktuális csatornának.

Nem elég a béremelés

Levélben fordult a Független Egészségügyi Szakszervezet és a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége az egészségügyért felelős államtitkárhoz, mert szerintük az egészségügyi szakdolgozók idei 8 százalékos béremelésének előrehozása "gesztusértékű", de nem oldja meg a problémákat.

Jobbik: Orbán az út szélén hagyta a fiatalokat

Szégyenletes, hogy a kormány annak ellenére, hogy folyamatosan azt hangoztatja, mindenkivel konzultálni akar, nem hallgatja meg a fiatalokat - írja pénteki közleményében Nichter Tamás, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának alelnöke.

Dunaújvárosban is szorul a hurok a Fideszen?

Szekszárd, Keszthely, Zalaegerszeg, Szolnok és más városok közvilágításos pályázatai miatt vizsgálatot indított az OLAF, az uniós Csaláselleni Hivatal. A sajtóban publikált jelentés szerint megállapították, hogy az Elios Innovatív Zrt. pályázatainak lebonyolítása szabálytalan, megkárosította az önkormányzatokat, Magyarországot, az EU-t és a működése megfelel a szervezett bűnözés kritériumainak.

"Polt Péternek távoznia kell!"

Jávor Benedek EP-képviselő szerint Polt Péter legfőbb ügyésznek távoznia kell hivatalából.

Felháborító könyv a kivándorlásról

Könyvet jelentetett meg a Nemzetstratégiai Kutatóintézet „Menjek vagy maradjak?!” címmel, tele ismeretlen eredetű idézetekkel arról, hogy miért jó Magyarország, illetve miért lehet nehezen boldogulni külföldön - írja hvg.hu.

Pofont kapott a Fidesz-média

A Fővárosi Ítélőtábla immáron jogerős ítélete adott újabb óriási pofont a kormánypárti médiának.

A Jobbik nem bontana kerítést

A Jobbikban soha nem merült fel a magyar-szerb határon épült kerítés lebontása - közölte Toroczkai László, az ellenzéki párt alelnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.
Még mindig hírek
Szavazás Belföld témában
Ön kire szavazna az országgyűlési választáson?
MSZP
Jobbik
Fidesz-Kdnp
Momentum
LMP
Európai Alternatíva Párt
DK
Kétfarkú Kutya Párt
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását