2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Ezért érdemes rattan kerti bútorokat venni otthonra

Bár sokan még mindig óvatosan bánnak a rattan anyaggal, manapság már nem úgy készülnek, mint korábban. A kert, az erkély, a terasz mindenki számára egy fontos hely, hiszen a lehető legtöbb időt akarjuk a szabadban tölteni, lehetőleg együtt a családdal. Egyesek már home officeban vannak, így sokan innen végzik el a napi feladataikat.
2023. március 15. szerda 16:28 - HírExtra

A járvány után sokan döntöttek úgy, hogy családi házba költöznek, ahol van udvar, ahol ki tudnak ülni pihenni. Persze ezt be kell rendezni, amihez remek megoldást nyújtanak a rattan kerti bútorok. Ebben a cikkben arról írunk részletesebben, hogy miért éri meg ezt a típust választani.

Fedett teraszok berendezése

A Kulteributorok.hu rattan ülőgarnitúráinál talán nincs is jobb választás, ha fedett terasz berendezéséről van szó. Viszont mindenképpen érdemes átgondolni, hogy mire is fogjuk használni az adott darabot, hiszen mindegyiknek más a funkciója, más miatt előnyös választani. Vannak moduláris és egyben kapható garnitúrák. Míg az előbbi könnyebben személyre szabható, addig utóbbi elegáns és stílusos hatást kelt a kültéri teraszon. 

A fedett részen szinte bármi jól mutat, viszont egy dizájnos rattan kanapé helyébe semmi nem léphet. Az anyag megbízható és tartós, így nem kell aggódni a teleltetés és a tárolás miatt. Évenként sem kell azt lecserélni, nyugodtan kint hagyhatjuk a szabadban, hiszen tulajdonképpen fedett részen van, így szinte semmilyen kár nem érheti azt odakint. Persze fontos, hogy megnézzük, mennyi hely áll a rendelkezésünkre.

Egyéb rattan bútorok a kertben

Egy nagyobb családnak nem lesz elég egyetlen kanapé, ráadásul lesznek családtagok, akik inkább a kanapén, lesznek akik pedig inkább egy fotelben vagy függőágyban töltik a szabadidejüket. 

Érdemes tehát olyan további bútorokat keresni, amelyek jól bírják az esőt, a napsugárzást, de nem árt nekik a szél és a vihar sem. Ilyen lehet a Randel szett, amely kiváló megoldás olyan kertekbe, ahol fontos a stílus és a kényelem. 

A technorattan kerti bútor sötétbarna árnyalatban készült, a színe pedig nem halványodik el az idők során sem. Jól passzol halvány, pasztelles, de még élénk árnyalatok mellé is. Szerezzünk be hozzá elegáns párnákat, meleg plédeket, hogy a komfort maximális legyen! Jöhet továbbá pár napozóágy, amelyek nemcsak tartósak, de még funkcionálisak is. Bármikor áttehetjük egyik helyről a másikra, ha éppen valahol már túlzottan süt a nap. 

Mire lehet még szükség odakint?

Ahogy említettük, a párnák és takarók nem maradhatnak el. Emellé jöhet egy mintás asztalterítő, amire érdemes kerti poharakat, tányérokat helyezni. Ezekből is bőven akad manapság választék. Számtalan színes és mutatós darabot találni, amelyek nem törnek, praktikusak és bármikor használatba lehet őket venni. 

A rattan kerti bútorok mellé jöhet a grillező kialakítása, hiszen hol tudnánk jobban élvezni a finom falatokat, mint a friss és meleg nyári levegőn a kanapéba süppedve? Egy ízletes tál elkészítése, zöldségekkel és húsokkal tűzdelve tökéletes hétvégi program. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását