2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A használt és felújított laptopok előnyei induló cégeknek

Induló cégeknek igenis megéri használt és felújított laptopok beszerzése mellett dönteni. Ennek a miértjeit, illetve racionális érveit fogjuk részletezni most.
2022. december 19. hétfő 17:07 - HírExtra

Bízunk benne, hogy ezzel sok induló vállalkozás számára könnyíthetünk a döntéshozatalon. Következzenek is maguk a részletek.

Ezért érheti meg induló cégeknek használt és felújított laptopokban gondolkodni 

Induláskor a legtöbb vállalkozás életében sokkal több a kiadás, mint a bevétel. Invesztálni kell a működéshez szükséges eszközökbe, az infrastruktúrába, a marketingbe, az ügyfélszerzésbe, a munkatársak toborzásába.

Pontosan emiatt lehet értelme annak, ha egy frissen startoló vállalkozás megnézi mondjuk a Hasznaltlaptop.eu webshop használt Dell laptop kínálatát. Vagy hasonlóképp tesz bármely más gyártó használt készülékeivel.

Hogy pontosan miért? Mindenekelőtt a költséghatékonyság korántsem elhanyagolható szempontjait figyelembe véve. Persze ez csak az egyik érv, amiért racionális lépés lehet így megoldani a laptop beszerzését.

Így termelnek hasznot a használt és felújított laptopok induló cégeknek

Ahogy azt már fentebb is hangsúlyoztuk, a használt és felújított laptopok rendszerint olcsóbbak az új készülékekhez képest. Méghozzá úgy, hogy egyébként a teljesítményt tekintve akár felül is múlhatják őket.

Pláne, ha a felújításuk szakszerű kezek által, odafigyelve történik. Ennek köszönhetően maradéktalanul ki tudják szolgálni a munka jellegéhez mérten jogosan felmerülő igények mindegyikét.

Teljességgel reális elképzelés tehát, hogy egy-két éves laptopokkal töltsük fel az eszközkészletet. Így költséghatékonyan lehet kialakítani a munkaállomásokat, a csapat dolgozni tud, miközben az anyagi forrásokat is okosan sikerülhet felhasználni.

Induló cégként mire érdemes figyelni a laptopok beszerzésénél?

Fontos, hogy a használt és felújított laptopok beszerzése korrekt, megbízható helyről történjen. Lehetőleg olyan szolgáltató által, aki bizonyítottan jól dolgozik. Olyannyira, hogy garanciát is ad a gépek mellé.

Mindenképp érdemes felmérni azt is, hogy a munka jellegéhez mérten milyen teljesítményt kell tudniuk a gépeknek. Nem mindegy például, hogy standard irodai munkához, vagy programozáshoz, grafikai tervezéshez keres egy induló vállalkozás laptopokat.

Amennyiben reális esélye van annak, hogy ügyféltalálkozók, meetupok és konferenciák keretei között is használva lesznek a laptopok, akkor az esztétikus megjelenésre sem árt tudatosan odafigyelni.

Hogyha ezek a szempontok együttesen teljesülni tudnak, akkor a használt és felújított laptopok induló cégek számára egyértelműen optimális megoldást jelenthetnek.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását