2024. március 2. - Lujza

Könnyíts meg a dolgodat az íróasztalnál!

Mindenki más és más munkát végez a számítógépével vagy a laptopjával, sőt még tanulási céllal is sokféle módon lehet használni, így nem csoda, hogy ha mindenkinek más igényei vannak a kiegészítőket illetően.
2022. október 16. vasárnap 09:09 - HírExtra

Van, aki rengeteget gépel, van, aki többet nyomogatja a számokat, mint a betűket, no meg persze van az is, akit a hideg ráz a touchpad láttán, de akad olyan is, aki szerint az egérnek csak a kamrában van létjogosultsága.

Ízlések és pofonok!

Épp a fenti eltérő használatból adódóan fordulhat elő, hogy olyan extra kiegészítőre lesz szükséged, mint a Laptopland.hu billentyűzete vagy egere.

Természetesen számítógép billentyűzet nélkül nem létezik, de van olyan, aki esetleg még a laptophoz is szívesebben használná a külön billentyűzetet, mert mondjuk nem szívesen koptatja le a szemet gyönyörködtető laptopja billentyűzetét. 

No meg persze vannak az olyanok is, akik számok nélküli billentyűzet mellett szeretnének sok-sok számot leütni nap mint nap, így nekik a numpad tökéletes kiegészítő számítástechnikai kellék lehet.

Az egerek mellett sem mehetünk el szó nélkül, hiszen ez az egyik legmegosztóbb eszköz! Van, aki csak akkor használja, ha nagyon muszáj, míg megint mások akkor sem akarnak touchpad-et használni, ha az ég a földdel összeér. Szerencsére azonban mind a kettő változatra van megoldás, így senki sem marad a kedvence nélkül!

Legyen a kiegészítő új, a gép használt!

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy aki igazán spórolni szeretne (amúgy van olyan, aki nem?), és még a környezetért is szeretne a lehetőségeihez mérten tenni, annak nem kell mást tennie, minthogy az új állapotban vásárolt kiegészítők mellé használt laptopot vagy számítógépet vásároljon!

A Laptopland.hu prémiumminőségű használt gépei többnyire irodai környezetből, egy-két év kímélő használat után jutnak a csere sorsára. Ezeket a gépeket a cég emberei alaposan átvizsgálják, az esetleges hibákat javítják, és alapos és hosszas tesztelés után döntenek arról, hogy ugyanúgy működik-e a gép, mint a vadiúj megfelelője. Ha igen, akkor máris mehet a virtuális polcra, ahonnan te is le tudod kapni könnyedén, ha amellett a gép mellett döntesz.

A legjobb az egészben pedig az, hogy gyakorlatilag semmit sem kockáztatsz, hiszen ugyanúgy kétéves garanciát kapsz a használt gépekre, mint a teljesen új társaikra. Így aztán attól sem kell tartanod, ha használat közben valami meghibásodik, lesz, aki a segítségedre siet.

Valami új, valami használt

Ez már az esküvőkön is bevált, ideje ezen a területen is meghonosítani, hiszen a Laptopland.hu prémiumminőségű használt laptopjai és számítógépei tökéletesen együtt tudnak működni az új egerekkel, numpad-ekkel és a billentyűzetekkel is!

Akármelyikre is van szüskéged a fentiek közül, most már tudod, hol találod! Válassz megbízható helyről, dönts okosan!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását