2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Nyár, kékség, Pandora

Május 27-e a Pandora ékszerrajongók újabb nagy napja. Ezen a napon került ki ugyanis a cég nyári kollekciója. A charmok szerelmesei újabb különlegességekkel gazdagodhatnak, ezúttal a tengerek élővilága kerülhet a csuklójukra. A nyár elengedhetetlen kelléke a tenger, amely a pihenés, a szabadság megtestesítője. A Pandora ékszereivel ez mostantól mindig veled lehet.
2021. június 14. hétfő 08:08 - HírExtra

A nyárhoz és a tengerhez olyan szimbólumok tartoznak, mint a hajó, a pálmafa, a színes tengeri halak, flamingók, csikóhalak. A nyári ruhákon, pólókon megjelennek ezek a motívumok, de miért ne jelenhetnének meg az ékszereken is? A jókedvet sugárzó apró figurák tökéletes kiegészítői a nyaralásnak, de feldobnak egy unalmasnak ígérkező irodai napot is. 

Irány a tenger!

Ha tenger, akkor a nagy kékség. Ez jellemzi leginkább a végtelen vizet, amelynek lakói nemcsak a természetfilmekben kápráztathatnak el. A dán ékszergyártó cég minden évszakhoz igyekszik tematikus kínálatot létrehozni, így most a mélytengerek élővilágára került sor. Nézzük, mit alkottak a tervezők!

A charmok jöttek most ki a legnagyobb számban, rajtuk a kék szín dominál. A csikóhalpár az áttört szívben különlegesség, hiszen üzenetet is hordoznak: “ha itt vagyunk egymásnak, mindenünk megvan”. Igazi szerelmes üzenet, így az uraknak tökéletes ötlet lehet, ha nem tudják, mivel lepjék meg kedvesüket, ha a születésnap nyárra esik. A tengeri unikornis, az agyaras cethal szintén érdekes, ugyanis kézzel felvitt tűzzománc díszíti, amely színátmenetes bevonatot képez. A narválról egyébként azt tartják, beavat az élet legmélyebb titkaiba…

A muranói üvegből készült teknős charm vízkék és jégzöld színekben pompázik. Különlegessége, hogy a sterling ezüst alapba metszett motívumok átlátszanak a gyöngypáncélon, így adják meg az állat mintázatát. A kék pikkelyes hal szintén tűzzománcból készült mintázatot kapott. A hal testének egyes részei külön mozognak, így a kezed mozgatása közben ő is táncra perdül.

A tengeri csillag charm a kékből a zöldbe ragyog az apró kristályoknak köszönhetően. A delfint a tűzzománc festés teszi már-már élethűvé. A kedves, mindenki által szeretett állat egy barátság jelképe is lehet.

A pálmafák alatt

A kollekció része egy pálmafa charm is, amelyen kék kövek formázzák a kókuszdiókat. Vidám, nyári hangulatot kelt még egy esős napon is. De megjelenik a földgömb, a vitorlás - mind az utazás szimbólumai. És a rózsaszín muranói üveg flamingó maga a csoda! A flamingó tollai átlátszanak a cabochon csiszolású rózsaszín üveggyöngyön. Igazi mestermű, kézzel készített darab.

Mindezeket az apró csodákat az új, kagylókapcsos fonott bőr karkötőn viselheted, amely - illeszkedve a nyári trendhez - kék színt kapott. Önmagában is viselhető darab, azonban a kollekció charmjaival feldobva igazi vidám kiegészítője lehet az idei nyárnak.

A nyaralás ugyan macerás lehet ebben az évben, de mindent könnyebb elviselni, ha a csuklódon hordhatod a tavalyi nyár emlékeit.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását