2024. március 19. - József, Bánk

Praktikus kiegészítők hétköznapokra

Legyen szó utazásról vagy éppen munkáról, számos kiegészítőre van szükségünk a mindennapok során. Nemcsak különböző ruhákra, hanem cipőre, ékszerekre és tárolókra is szükségünk lehet. De vajon milyen hasznos kellékeket szerezhetünk be a hétköznapokra? Ebből a cikkből minden kiderül!
2021. április 30. péntek 16:57 - HírExtra

Elengedhetetlen kiegészítők

Az utazásba könnyedén belerondíthat egy apróság, miszerint valami otthon marad, vagy éppen nem bírjuk belegyűrni a táskába. Mindegy, hogy egy napos útról, illetve hosszabb külföldi kirándulásról van szó, a magunkkal hordott kellékek tárolása hozzájárul ahhoz, hogy mindent rendszerezni tudjunk. Természetesen nemcsak utazáshoz, hanem a mindennapok során is kelleni fog pár kiegészítő. De vajon melyek ezek?

Peshtemal

Ismerős a helyzet, amikor már mindent bepakoltál, de kiderül, hogy törölköző még nem került a bőröndbe? Sajnos ez a kellék sok helyet foglal, így nem biztos, hogy be tudjuk gyömöszölni a többi ruha mellé. Ekkor jöhet szóba a pesthemal, amely egy olyan pamut változat, amit rendkívül kicsire össze lehet tekerni. Így nemcsak a bőröndben spórolhatsz helyet, hanem a strandra menet a táskában is.

Ez jól jöhet továbbá edzésekhez is, hiszen így jó eséllyel nem lesz szükség egy hatalmas tárolóra, amit egész nap magunkkal cipelünk a munkában. Az edzőteremben elvégzett tevékenységet követően a zuhanyzáshoz is jól jöhet, hiszen utána ugyanolyan kicsire össze lehet hajtogatni és visszatenni a táskába. 

Vizes fürdőruha vagy törölköző tartó

Természetesen a vizes kiegészítők tárolásához is szükség lesz valamilyen eszközre. Egy szatyor nem mindig jó és esztétikus választás, így érdemes beszerezni egy szütyőt, amiben akár a fürdőruhát is elrejthetjük. A vízlepergető anyagba elzárt ruhadarab nem büdösödik be, ráadásul biztosak lehetünk benne, hogy a táska sem fog átázni. 

Apróságok tárolása

Az apróságokhoz szintén kelleni fog valamilyen kisebb méretű tároló. Ahhoz, hogy a karkötő webáruházban beszerezett ékszereknek ne legyen bajuk és ne vesszenek el, mindenképpen szükséges egy neszesszer. Így nemcsak ezeket a kiegészítőket, hanem papírzsepkendőt, krémet, de még szemöldökcsipeszt is könnyen magunkkal hordhatunk. 

Vászontáska

Ki ne hallott volna már az elmúlt években nagyon elterjedt vászontáskákról? Ezekben könnyedén megy a bevásárlás, ráadásul jóval környezetbarátabb, mintha zacskókba és szatyrokba pakolnánk haza a termékeket. Manapság már számos mintával, színben és formában vásárolhatunk egy-egy vászontáskát, amibe nyugodtan belepakolhatjuk a zöldségeket, a gyümölcsöt, de akár a kenyeret is.

Vajon mi mindenre van szükség a hétköznapok során, amely megkönnyítheti a munkába járást, illetve az utazást egyaránt? Szóba jöhetnek a kicsire összehajtható törölközők, a neszesszerek, de még a vászontáskák is. A kisebb táskákba nyugodtan belepakolhatjuk a karkötő webáruházból beszerzett ékszereket, így biztosak lehetünk benne, hogy otthon is minden darab meglesz. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását