2024. április 26. - Ervin

Ékszerek a munkahelyen

Az ékszerek meghatározó jegyet kölcsönöznek az öltözködésnek, szokták is mondani, hogy “az ékszer öltöztet”. Így van ez a hétköznapokban akár egy átlagos bevásárlásnál vagy a munkahelyen az üzleti tárgyalások és találkozók során is.
2021. január 28. csütörtök 08:33 - HírExtra

Minden élethelyzetben más és más kiegészítőt választunk, de vajon tudjuk, hogy mit illik igazán viselni a munkahelyen?

Mi a protokollja a munkahelyi ékszereknek, mi az, ami túl sok vagy túl kevés, hol húzzuk meg a határvonalat?

Üzleti élet ékszerei

Az egyik legszigorúbb szabályhoz kötött élethelyzetek az üzleti találkozók, tárgyalások. Itt nagyon fontos a megjelenés, ám nem elsődleges cél a figyelemfelkeltés és az exkluzivitás. Gondoljunk csak bele, hogy mutatna egy front office-on dolgozó bankár, nyakában vastag arany láncokkal, ujján pecsétgyűrűkkel? Vajon hiteles lenne számunkra az ő kommunikációja? Tudnánk úgy szerződést kötni, hogy közben figyelmünk egy része a rajta csüngő ékszerek sokaságára irányul? Minden bizonnyal nem...

Ha az üzleti életben dolgozol, első és legfontosabb, amit érdemes szem előtt tartani, az a visszafogottság. A kevesebb több elven az ékszer kiegészíti az aznapi öltözéket, de nem hivalkodó, nem vonja el a figyelmet a tárgyalásról. Egy szolid fehér vagy fekete köves medál, hozzá egy hasonló típusú karkötő kitűnő választás lehet.

Home office

Ha az irodád az otthonod, egy-egy megbeszélésre akkor is érdemes kiöltözni, és elővenni a szeretett ékszereket. Itt is bánj óvatosan a színekkel, de egy szolid fülbevaló nyaklánccal jól fog mutatni a webkamera túloldalán is. Nem beszélve arról, hogy a kollégák látják majd, otthon is csinosan és stílusosan öltözködsz. Ezzel a tiszteletet is megadod feléjük.

Ne vegyél fel túlságosan csillogó vagy hivalkodó ékszert, mert furcsának tűnhet. A kamera mindig kicsit csalóka, mivel nem egészben látszol, ezért a legkisebb ékszer is nagyobbnak fog tűnni a partnereknél.

Tanácsok alkatnak megfelelően

Azok a hölgyek, akiket hosszú nyakkal áldott meg a genetika, nyugodtan választhatnak nagyobb, díszesebb medállal ékesített ékszert és rövidebb láncot. A rövid nyakú hölgyek pedig részesítsék előnyben a hosszabb, de vékonyabb láncokat, és apró kövekkel kirakott vagy egy szolid kővel díszített medálokat. A medál egyébként is újra nagy divat lett, ami jó hír mindenki számára, mert egyetlen láncra fűzve minden nap másik kiegészítőt választhatsz hozzá. A charmok, azaz apró kis ékszerek is nagyon divatosak manapság, és kedvedre variálhatod hangulatodnak, aktuális öltözékednek megfelelően.

Hosszú hajú lányoknak a fülbedugós, kisebb fülbevalók állnak jól, míg rövid hajhoz nyugodtan válassz nagyobb, hangsúlyosabb, lelógós darabokat.

Látogass el az Ékszerkirály webáruház honlapjára, és szemezgess a szebbnél szebb láncok, gyűrűk, fülbevalók és karkötők közül. Biztosan találsz olyat, ami igazán Te vagy!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását